Вікторія Бекхем на кришці Allure

Вікторія Бекхем стала головним характером маршу американського журналу Allure. У розкішному фотосесії Вікторія з'явилася в елегантних образах з насиченим макіяжом.

Вікторія на чохлі Allure, Березень 2014

Якщо ви не пам'ятаєте, то другий день Викі представила ще одну колекцію на Fashion Week в Нью-Йорку, де вона підтримала три сини, дочка Харпер і, звичайно, чоловік Девід Бекхем. У супроводі інтерв’ю Вікторія дуже важлива для її дизайнера:

«Фашіон дуже натуральний для мене. Я завжди знав мене.

Дуже стильна фото Вікторія в березні питання Allure

Вона також сказала про її красивий чоловік:

«Давід – найкрасивіша людина, яку я коли-небудь зустрівся в житті», - сказав Бекхем. Він є талановитим спортсменом, чудовим чоловіком, фантастичним батьком. Я підтримав його протягом багатьох років і він гордий мене. І, звичайно, підтримує мене. Ми маємо повну рівність в домашніх умовах. й

Незважаючи на чотири дітей і її повну 39, Вікторія чудово виглядає

Вікі також розповів читачам, які рухаються в Америку, після Девіда, було дуже важко рішення для неї:

Дуже важко, але я хочу, щоб підтримати чоловіка, який був запрошений для гри в Лос-Анджелес Galaxy. В результаті шести років в Америці були щасливі, зірка сказав. Це красива країна для жінки, яка хоче мати успішну кар'єру, немає упереджень.

Журнал Allure Березень 2014 року відбудеться 25 лютого. Фотограф: Олексій Любомирський. Знаменитості: Вікторія Бекхем. Styling: Павло Кавако. Волосся: Кен O'Rourke. Робимо: Шарлотт Тіллбері