Японська пила

Ви думаєте, що покинутих об'єктів можна побачити тільки в Росії? Я не думаю. Це відбувається в Японії занадто, але відносно рідко. У місті називають Асіо, багато років руїни невеликої металургійної заводської башти, а в 2010 р. почали демонтуватися. Ми шукаємо результати.
Це те, що він виглядав, перш ніж розпочато знесення -- два великих будинки і купу невеликих будівель.

Японська пила

Японці знають, як будувати споруди. До того часу ми приїхали, тільки це зліва від головного магазину. Я не думаю, що це навіть труба зліва.

Японська пила

Залізо в області з глянцевим нісом.

Японська пила

Японська пила

Японська пила

Японська пила

Японська пила

Ласкаво просимо до команди демоції!

Японська пила

Приблизний будинок в той час стояв - в ньому розбиті гори залишків обладнання.

Японська пила 2р.

Японська пила

Японська пила

З корпусу є міст з залізничним і трековим розвитком. На території є незбереженний підйом - спочатку потрібно піднятися на скелю і піднятися під шовним дротом паркану (це також Японія - тут вони люблять барбекю, ентанглінг навіть школи). Ну, як тільки ми отримали через, автомобіль припинив попадання, і кілька японських вийшли і сходження. Це було єдине, що нам не було - ми повинні приховати в цегляну коробку і чекати. Понад сходження, японська припинила перед гілкою, очевидно, думаючи, як її піднятися. Ми просто відібрали одну з дротів і вішали назад за нами. Але вони, ймовірно, не думають це. Нехай вони були. В результаті беремо пару фото зовні, вони відкинулися назад, і продовжуємо (тобто почали) для вивчення рослини.
Я дуже любила місце навколо сходження - це пахне старий і красивий фон з гірських вершин!

Японська пила

Японська пила

Японська пила р.

Semaphore і безпека плакат. Вона говорить, "Підтвердити пальцем з показанням". На додаток до голосу.

Японська пила р.

Японська пила р.

Залізнична станція залишає завод над мостом, перейшовши в тунелі.

Японська пила

Японська пила р.

Неподалік від заводу збереглася будівля старої електростанції. На стіні гори сучасного знебоченого електрообладнання

Японська пила

Японська пила

Японська пила

Японська пила

Всередині було виробництво. Узгоджуючи дерев'яними деталями, для лиття виготовляються прес-форми.

Японська пила

Японська пила

Японська пила

В інтер'єрі елемента і аніме дівчина ім.Гірасава Ю. Я знаю, що японська поставила її портрет. Це мій друг Майкру, з яким я пройшов кілька разів в горах. Він був той, хто дав мені значок з портретом, і я знаю напевно, він був в Асіо. Так це навряд чи збігається.

Японська пила

Японська пила

І в кінці сміття з лісу є мотоциклом і рифленою буржуазною плитою.

919760

Японська пила

Джерело: ralphmirebs.livejournal.com