Море в'яло!

Як вони звикли сказати в старі дні: відбій не поламається, людина не перехрестить себе.

Я довго розуміла просту правду, що «форесі» і «манаж» лише прописані по-різному, а іншими словами майже синонімні. За винятком. Виняток є в дії... в прийнятті рішення на основі розуміння ситуації, можливої в майбутньому, усвідомленого рішення і його безпосереднє виконання на практиці і в належному обсязі.
Відправити

Але це проблема... На жаль, багато.
Я не за винятком себе, alas. А мій власний досвід підбирає, і як багато «у кого-небудь око солом’ян» спостерігали!

О, yeah, досить.

Не будучи повністю відчужливим для аналізу, я використовував, щоб зацікавити, що сталося (як з собою – близькими, так і з іншими людьми, не так любили іноді), хоча це не завжди смішний або веселий.

Але завжди корисно.
Спостереження очевидним є золотий ключ аналізу. Сондер або пізніше, але спостереження фактів, без преюдії і альтанки, зміщені іншими інтересами, дає можливість захопити сутність. Якщо ви хворіли і хворі, то перевірте. І переконайтеся, що І отримати такий рідкісний стан тепер "Я знаю!" У той же час архімиди висловили цю ідею в іншому слово, але це вже не важливо - ідея така ж.

Це майже героїзм в наш час, загальний дует суспільства з самопізненням і часто надзвичайно низькими цілями певних груп «інфектенціальних людей», але я переживав такі результати і це незрівнянний стан ясності і знань.
Дякуємо Богу, більше ніж раз.

У темі був такий момент.
У сучасному бізнес-світі, екстремальний і навіть стійкий консерватизм зацарював, тому слово «стапівність» не дуже зручно використовувати... Нехай це називається так – «ірраціональність».

Ірраціональність.
До речі, це назва одного з статей в серії ДАТА, в якому його автор, Л. Рон Хаббард, блискучий аортист і практикуючий найпросунутіших систем управління, представлений сутність цього явища в бізнесі максимально точно і сукцинтно можливо. І не просто в бізнесі. Я хотів би бути знайомим з цими знаннями, перш ніж я сам, і на власній шкірі досвідчені наслідки відсутності належної компетентності в галузі управління людьми!

Як правило, справа, все просто – коли повністю розуміли. Ось і тут, коли є впевненість у правильністі рішення (який також має надзвичайне значення), немає затримки в його виконанні. І це не зазвичай буває нікому... і це не має нічого спільного з інтелектом, удачою або харизмою. У короткій журналістичній статті важко надати вичерпну інформацію, краще звернутися до джерела, але в нутрішньому шкаралупі, потім принаймні деякі, але оцінка необхідна для рішення (будь-яке рішення). І все, що оцінка є, це все, що базується на порівнянні з чимось іншим.
Питання та відповіді

Відповідь також одна – з чимось схожим і ускладненим у розмірах. Схожі до теми рішень і сприймаються відмінності. Коротко! – потрібно порівняти з чимось... і це точка.

І сутність лідера полягає в тому, що він точно знає, що порівняти. Він має його, і часто створює його сам. І це так, як, з точки зору... що саме має бути держава справ для цих речей, щоб піти прямо і в правильному напрямку. І знову, що з його точки зору. Для цього існує назва в технології управління – це «реклама».

І до речі, кожен розумний виконавчий керуючий і власник бізнесу, я міг би говорити про це. Очистити, очистити і точне. І найуспішніші, незалежно від масштабу своєї діяльності, також описані на папері. Вони не повинні «мислитися» до прийняття дій, вони вже думали про це і подбають про це.

«Для нас Богу, щоб бути розумним з російським розумом. й

Як зазначено у статті Л. Рон Хаббард вище,

«Для того, щоб він не зміг зробити ідеальний малюнок. й

Консультація вміту: Управління є мистецтвом... але вона може і повинна бути навчена. Не потрібно звертатись до ворогів і конкурентів. Для цього генія написав свої обсяги серії управління, щоб достаток було доступним і можливим для тих, хто хоче досягти його.
І хто готовий до цього сприймати і засвоювати нову інформацію.

А ще
Як виглядає дитячий кінець, на якому починався я в назві?

Море в'яло - три ...
Заморожуйте фігуру!

Віктор Гудсон
громадський діяч, громадський діяч, бізнесмен, аналітик, natman