1285
Подіум програміст
Американський Ліндсі Скотт знищує два стійких стереотипів: що не існує жінок-розробників, і це дівчина може бути розумною або красивим. У вільний час вона займається письмовими заявами, в основному - заробляє салат з рукули, ходячи по кішка. Серед брендів Скотт працював у різних разів — DKNY, Victoria’s Secret, Gucci та Prada.
У світі дізналися про Скотта як розробника, переважно через Форум Stack Overflow, де програмісти можуть попросити питання про свій код і отримати корисні відповіді від інших членів спільноти та експертів з конкретних тем. На цьому сайті вона щось знаменитість: користувачі отримують репутації для корисних відповідей, і сайт відстежує кількість переглядів кожного профілю. Кількість Скотта, відповідно, більше 1,000 репутаційних точок і більше 38,000 переглядів.
Ліндасай навчався в Амгерстському коледжі в Массачусетс, де завдяки відкритому навчальному плануванню вона могла спробувати все, що цікавить її: акторська, російська та англійська література, математика, фізика та програмування. Вона не збиралася підключити її життя з програмування, тому що актор все ще приваблює її набагато більше: «Моделювання – це свого роду актора, з перетворенням в різні персонажі та створенням єдиної творчості мистецтва. й
Габаритний зображення
Що стосується популярного поняття, що дівчата не надто зацікавлені в програмі, то Скотт бачить його як блатенцно сексист: Тринадцятирічна дівчина може бути зацікавлена в комп'ютерах і технологіях, якщо надана можливість. Я знаю, що я зацікавився програмуванням, коли я був 13 або молодшим. Я думаю, що, в цілому, багато молодих людей хотіли б мати краще розуміння того, як створюються технології, які вони регулярно використовують, але занадто багато з них мають можливість зробити це. й
6789 345 км
3250Р. 3700Р.
У AppStore є два додатки, створені Lindsey - Educate! для iPhone і iPad, присвячені підтримці молодих підприємців з Африки, і iPort для зручного і зручного створення моделі портфеля на iPad.
Джерело Ваш текст за посиланням. й
Що таке конкурс на місце в норвезькій тюрмі?
Особини та емоції Зимових Олімпійських ігор – 2014 в Сочі (день 10)