Стиль Анастасія Проскуріна

Багато людей поступово дізнаються про Анастасію. Дивлячись, як вміло дівчина ножить себе, як соковиті і гламурні її зображення виглядають, любителі намагаються прийняти ідеї, попросити поради. Можливо, це те, що підказка Настя для створення власного веб-сайту, де вона іноді розміщує фотографії нових модних наборів, а також публікує майстер-класи з швейної продукції. У ролі моделі виступає сама, показує наряди для всіх випадків.

Яскравий фуксія

Біла зима

(доб. 3)

Мінус 18.

Зима!

Настя славиться створенням унікальних моделей одягу, які дозволяють дівчатам виглядати чудово в будь-якій ситуації. Настя має ніжний смак, а всі створені колекції чудово поєднуються між собою. Насправді, на основі декількох моделей суконь, спідниць і блузок можна створити кілька капсул шаф, граючи необхідний стиль.

03039, Україна

Біла і синя зима

р.

Нестя пришиває себе. Всі візерунки прості, тканини яскраві, а стилі універсальні. За допомогою аксесуарів можна стати як основа для класичного ансамблю, так і для вечірнього одягу. Сім'я людина, Настя якось чудесно вдається постійно оновлювати її гардероб, будувати арсенал сумок і взуття, які вона просто любить.

Я дуже фрагма. Ні, не жито, але фрагма. Я не можу купити щось, якщо я знаю, це дешево.

Кішкентай

Костюми

Вона любить пришити і віддаляє кілька годин на день до неї, а вона любить не відволікатися. Він говорить про себе просто і приємно на своєму сайті amadshopaholic.ru. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. До речі, вона є перукарем, але визнає, що вона не її.

Шкарпетки.

28 жовтня

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Крім того, деякі вироби практично винаходів дівчини.

Натхнувшись досвідом Настя, дівчата приймають свою впевненість і сяючий оптимізм.

По дорозі Анастасія одружена і її не менш стильна дочка Єлизавета виростає.