Весна-літо 2014 мода. Дизайнери растрові

Вважаю, що мода йде в колах, і все нове на кішках добре забутий старий. Тим не менш, ця заява не вірна для всіх. Так, деякі елементи сучасної шафи є збірними, оскільки переживаючи пік її популярності не перший раз, але багато трендів цієї весни намагаються пережити велосипед, оригінально і показати, що не всі модні ідеї все ще використовуються і втілюються. Фантастичні дизайнери іноді дійсно дивовижні. Поліетилен, різання декоративних елементів лазером, термообробка, ртуті краплі, лущення фарби, заварені шви ... і це не про будівництво, але про модний сезон весна-літо 2014!

Звичайно, я не хочу забувати про класичні стилі, натуральні тканини, одяг, до якого ми звикли і заміняємо її з дротом, фольгою, мішками і чим ще прийшов до творчих голів дизайнерів світу.

р.

Як ідеї для повсякденних зображень, тільки деякі елементи, деталі, аксесуари підходять тут, все інше для знайомства і світлих відблисків сюрпризу. Ми подивимося і дивуємо, так як неможливе брати такі «тради» серйозно. Але оригінально!

Цікава ідея для ваших зображень - металевий ремінь, пов'язаний в банті або вузлику і аксесуари в одному стилі.

Прозорість і отвори в самих несподіваних місцях є новими, оригінальними і слабомодними баченнями нової тенденції весни.

На фоні інших зображень дивиться якось дивно спокійний і знайомий.

2420910

Винахідка велосипеда: в'язані принти, втілені на тканині, підозріло нагадує целофан і сака.

р.

Цікавий і незвичайний стиль подовженої куртки (або скорочений кардиган?) від Balenciaga:

Ось мотив розтріскої фарби. Ну, любитель.

Далі здавалося б, вже знайомі тренди приїжджої весни: тигровий друк, пастель, напівпрозорість, бордовий і бежевий відтінки. Все було б чудово, якщо половина цього гардероба не була виконана з клейковини.

І це щось незвичайне.

р.

Цей дротовий мотив, я думаю, має всі права існувати поза подіумом.

Шкіряні спідниці до коліна і легкі нотки тигрового друку:

Модний клітка, повсть і незвичайні матеріали від Céline:

Яскравий, оригінальний і непрактичний розчин від Chloé. Але золота рибальська сітка з камінням обов'язково приваблює око і не залишає наряду непомітно.

Мереживний мотив в новому варіанті представлений в новому сезоні Крістофер Кане. Ідеально поєднується з усіма цими масивними металевими ювелірними прикрасами.

Габаритний зображення

Об'ємні візерунки, особливо квіткові мотиви, стали так поширеними в модних колекціях, які мають кожен шанс залишитися в модному світі довше одного сезону, і широко поширені не тільки на катанки, але і на вулицях світу: