З повагою! Російська красуня

3-1 на користь Росії! Першим місцем в групі став російський жіночий хокею.
Як у попередньому матчі проти японської національної команди Анна Прудова захистила мету Росії. Тільки 21. Але це її друга Олімпіада!

- Дівчата хороші. Вони не дали своїх конкурентів, я майже не працював. Ну, можливо, кілька разів допомогли, скромно воротар жіночої команди. Мій бізнес невеликий - ловити мийки, це єдине завдання. Тим не менш, колега Анни Пугової, чоловічого воротаря Сергія Бобровського, який вперше відвідав жіночий хокейний матч Включаючи гру воротаря.
«Я дуже зацікавився, а інтенсивність пристрастей дуже серйозний, а натяг великий», – розповідає Бобровський Бобровський. - Анна Пружова - як правило, добре працювала, спробувала, я дуже сподобалося.
Відомий, що чоловічі ворота словінгливо фарбують своїх шоломів з смішними фотографіями. Російські дівчата вийшли з ідеї для кріплення на голову ... рожеві банти. Анна Прудова не робить це, але вона має грайливий білявка ponytail sticking з під її шолом. Але коли Ана допускається грати з хлопчиками у віці 14 – вперше в історії Росії! – судді чоловічих матчів почали просити її приховати косу для боєприпасів.
У хокею Прутова була, коли вона була 11 років. Після вступу до матчу «Амур», знизився з цим спортом. Люблю!
Коли вона вирішила грати з хокею, #ЗахистРосія, її батьки спробували відмовитися: Hockey?! Жінки? Може бути ще один спорт? А потім, відставивши цю ідею, батько дав свою дочку подарунок за 8 березня – уніформу воротаря. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, це був найбільш ласкаво просимо подарунок.
Я навіть не шукаю гравців. Зі святом! Фінал Frontier! Це затримка... Щоб бути спасінням для всіх – неприпустимо відчуття! – каже Анна Пружова захоплено.
Уявіть собі! Шахрайець жіночої хокеї команди - витончена дівчина вагою 62 кг - буквально груди захищають російські ворота в боєприпасах воротаря вагою 20 кг! Але це здається набагато цікавіше і весело для Ана, ніж приготування борщу все її життя. У віці від 21, вона здатна довести, що вона була ще сильною статі. Але коли зустрічають її, чоловічі колеги все одно не струшують руки, але поцілунки.
Ми хочемо, щоб наші друзі! Члени до жіночої хокеї команди! Це просто початок...