956
Ручна робота
Складна доля приніс чоловіка з України на північ від Коміської Республіки. Воркута. Ви можете отримати гроші, де ви йдете.
Людина працює, думають, як швидко вийти з дикого. Він запросив на весілля однокласником. Це той самий Comey's. Тільки в столиці республіки - Сиктивкар. Відразу виникає проблема. Гроші майже нуль, і потрібно відповідати. Так як батько однокласника серйозний і вже в цей час (і на дворі з середини кінцівок, за хвилину!) мав персональну площину. Добре, відповідно до реальностей Comey - відстані плюс дороги, немає літака бізнесмена і зробити щось.
І я мав знайти відповідне спорядження. Я зробив. Для всього селища (десят тисяч осіб) - єдиний костюм правого розміру ніжного зеленого кольору з краваткою для костюма. Немає вибору. Молода людина сукні в цьому шедеврі пошиття і підгодівлі мистецтва. Він дивиться на себе в дзеркалі і бачить хрест між зеленою людиною і ірландським бійцем. Все зелене. Я думаю, що всі пам'ятають, що я пішов модою, я скажу, що це остання мечеть моди Санкт-Петербурга. І він збирається на весілля.
Але є ще один складний питання: що подарувати. Однак при відсутності коштів це не проблема. Він пішов в перший магазин біля аеропорту і купив, що було достатньо грошей. І тільки вісім доларів було достатньо для дикого розпису самовару. Який він дав молодят.
А тепер весілля загинув, батько другу відкриває подарунки, і наш герой як друг в одній кімнаті. Попе говорить дуже нестримливо про більшості донорів, враховуючи ті, щоб покласти його злегка, stingy. Час для самовару. А потім голова сім'ї раптом торкається його язика, перетворює самовар і говорить з диханням:
- Ну, Witek! Дякуємо! Яка картина! Він повинен бути ручної роботи. П'ять сотень доларів, я цуценя. Хохлома?
Для чого Vitek, ковтнувши люмп невідомого походження, що застрягнув в горлі, тільки знайшов щось для відповіді:
до Це не так. Це Гжел. Хохлома - вона має більш червоні і чорні тони. І ось синя.