Натхнення ретро

Релевантність ретро стилю не потребує коментарів. Мода йде в колах, і багато речей стають старовинними, тобто переживаючи пік її популярності ще раз. І хтось – це просто шанувальник ретро одягу, одягу з віком і історією. У цьому огляді буде все – як тільки одяг з твердим досвідом, так і речі вінтаж, наприклад, мережива з шаф-купе матерів-рослин або з сучасних колекцій.

Метою цього міні-колекціону вдалого, на мій погляд, ретро зображення є надихнути вас або просто показати вам, що вони, сучасні луки в ретро стилі. Обкладинка статті – романтичні образи від Nadja Seale, власник старовинного магазину і пристрасний коханець такого одягу з Південної Африки.

Alannah є 16-річний модний блогер від Oklahoma, США.

Ця талановита дівчина сама займається пошиттям одягу і любов'ю до магазину в вінтажних магазинах. В результаті - різновид гармонійних образів, які поєднують своїми руками елементи, старовинні і сучасні речі від відомих брендів.

#1.

Topshop Вишита квіткова сорочка, Betsey Johnson серце гаманець, перероблені старовинні шорти

#2.

Self Designed І Sewn Військово-блакитний Velvet Circle Спідниця, Nally І Millie (Вінтажний) Psychedelia Tee, Jelly Purse

Шахрайство Келлі, Канада.

Тут виловлює оку старовинну шкіряну куртку з повстанців і інформацій 20 століття і ніжну, дівичу сукню в горошок, ймовірно, від навіть раніше періоду.

#3.

р.

F Як у франкі Vintage Vintage шкіряні куртки, Vintage Polka Dot Romper, Van Caissey Bowler капелюх, Використовується будинок з старовинних круглих сонцезахисних окулярів, Paola Loves для магазину голографічні кульки намисто

Selena Cruz, Південна Каліфорнія, США.

Ця дівчина має безліч цікавих образів, які вміло об'єднують як старовинні, так і модні речі, які важко вибрати. Однак я припинив лише 4 зображення, вінтажні елементи якого просто захопили мене. Це шкіряна куртка шаббі, яка відчуває щось від ковбойлерів, прохолодне пальто багатьох штук, вишита східна куртка і оксамитовий тигр kimono. Звуки цікаві? Це виглядає ще краще!

#4.

Backbite Vintage Fringe шкіра куртка, Hot Trash Вінтаж смугастий Vintage сорочки, задню білизну Vintage Tooled шкіра Purse, Backbite старовинні військові чоботи

#5.

Урожай Technicolor Dreamcoat, Птахи N Bones Tooth намисто, Птахи N Bones Knuckle Кільця

#6.

Вінтажний вишитий топ, Вінтажний мішок

#7.

Backbite Вінтаж Harley Davidson Tee, Backbite Velvet тварин Друк Кімоно

Моніка Яхімюк, Польща

Красива квіткова старовинна спідниця, яку я хотів би носити цю пружину. І я думаю, що я не один.

#8.

Bethany Aeckersberg, Канада

Хоча я шукав її образи, одне питання наполегливо в моєму розумі: Де, де вона отримує ці речі? Як ви, наприклад, цей напівпрозорий візерунок не-know-what-to-name. Куртка подовжена? Світло пальто? Неважливо. Дивитися на красу.

#9.

І найцікавіше вирізання штанів.

#10.

Thrifted Daisy Harem Штани, Thrifted Vintage джинси сорочки, назавжди 21 Черевики

Франція, Німеччина.

Повністю старовинне зображення від Armani.

#11.

Claire Roche, Бостон, США.

Ще один яскравий фанат старовинного одягу і ретро стилю в цілому. Дуже сподобалося ці смужені штани, темна смугаста блуза і коричнева сорочка. Вони дуже нічого, і в образах дівчини вони виглядають ще краще.

#12.

#13.

Brandy Melville Beanie, Вінтажний блузка, Vintage плаття штани, Dr Martens чоботи

#14.

Urban Outfitters Corduroy Спідниця, Вінтажний блузка, Warby Parker Bensen Дизайнерські окуляри, Old Navy Beanie, Wet Seal Black Черевики

Категории

Смотрите также

Новое и интересное