991
Необхідний документ
Ранні дев'ята. Хлопець повертається після подачі в ряди вагітних збройних сил і збирається відновити навчання в інституті. І для цього необхідно пройти медичну експертизу. Ну, ми повинні, щоб ми вийшли. І ось в цій процедурі виходить поворот психіатристів (не жартів, адже «Афган синдром» вже досить поширений). Вже без військової служби обов’язкові медичні огляди.
Молода людина надходить в офіс. Сидіння трохи зменшеної копії Уляна Семенова (так центральна в Ризькому клубі ТТТТ - 2 м 15 см заввишки). Вона вивчає нашу молоду людину, збиває молоток в правильному місці. І він просто починає сміятися неконтрольованим. Не існує причин, але тільки фактура лікаря в поєднанні з його спеціалізація викликає такий безумовний рефлекс.
Мадам frowns, завершує іспит, і раптом заявляє, що вона не буде підписатися на дозвіл. Для суб'єкта неадекватно. Наш герой об'єктів, як він каже, армія довірилася зброї, все дрібно, прийшла, хочу відновити мої дослідження. Ні, це Тексти пісень, а це означає: Ти фольга, солодкий чоловік. В кінці можна прийти до шахрайського компромісу - Мадам пише в своїй картці, що прийом тимчасово з умовою добровільного зовнішнього вигляду для стаціонарного лікування в нейропсихіатричної клініці.
Через кілька місяців Союз замовив тривалий термін служби. Звісно, ніхто не пішов на притулок. Але посилання ще там. Вишуканий для всіх випадків. Документація.
Допомагає в сімейному житті. У разі чого - вийшов документ, розгортається, очі прокинувся - і мовчазно впав. І з іншого боку погляду, рука з каструлею якось дивно шоок, і впав. І повернулася до плити. Або ж крі душа ламається від життєвого партнера: «Дуже, як може нормальна людина слухати Криматорію?» Або десятий час в рядку для спинної симпатії? І вона дуже спокійно відповіла: Я фольгою. У мене є сертифікат. І весь сорт поселиться по собі.