Надмірний футбол немає перешкод

Гравець англійської мови «Нортамптон» Adebayo Akinfenwa зарекомендував світ, що зайва вага в спорті не є перешкодою. Зважає 108 кг, але зважує 180. Я пропоную вам познайомитися з кар'єром футболіста.

Акінфенва кар’єра вирушила, як ви уявляли. Він рідко зумів втекти захисників. Він використовується, щоб почути від стендів «Хай, жирний привід!» За останні 10 років він змінив дев'ять клубів, рідко перебування в одному місці. Тільки його вага була стабільною - він ніколи не впав нижче 100 кг (з висотою 180 см), адже більш ніж смажена курка, Акінфенва сподобалося тільки заняття в тренажерному залі. «Я секрет простий: скелястий і багато вуглеводів», – так ударник обгрунтував його зовнішній вигляд.
Akinfenwa провів багато часу, що навіть дуже великий людина може грати в футбол. Він не може втратити вагу для генетичних причин (як сказав Ерік Карцман, «бону широка»), але він зумів спалювати майже весь жир і замінити його м'язом. Він втрачав 180 кг, вирушивши до розігріву гантелями в руках і в усіх своїх командах був чемпіоном з підлокітників. Від стендів і на телебаченні, особливо на фоні інших гравців, Акінфенва все одно виглядав жир - але хоча б його однодумці знали, що не було справи.
Зважає 108 кг, але забиває цілі
Два роки тому Акінфенва забив сотні голів у професійному футболі (ви знаєте, з яким можна порівняти), в своїй кар'єрі колись був капелюх-трик, а його найкраща мета можна переглянути нескінченно – футболіст з іншими антропометричні дані просто не здатний цього.

, Україна

Зважає 108 кг, але це корисно для команди
Звичайно, з цією вагою, можливості Акінфенви обмежені, але досить легко будувати її в гру команди – потрібно розуміти, як це може бути корисним. Akinfenwa дуже схожий на пізній Емілі Heskey: він знаменито обирає позицію, часто перемагає їзда кульок без навіть стрибків, грамотно кидає м'яч партнерам і іноді дрес, щоб прийняти коротке леп. Вони кажуть, що це займає менше другого для хорошого ударника, щоб взяти м'яч і удар – Акінфенва, безумовно, не так швидко, але захисники потребують більшого часу, якось штовхають вперед в центнері.
Ще одне досить ефективне використання Akinfenva полягає в тому, щоб покласти його на бар з кутовим опонентом: потім вперед займає близько третини мети.
Зважає 108 кг, але запущена лінія одягу
Часто в своїй кар'єрі Акінфенва почув фразу «Ви занадто великий грати в футбол»; в кращому випадку він був помилковий для грубого гравця або почав обговорювати НФЛ з ним. В кінці Адебайо вирішив покласти фразу на футболку, а потім приступив до цілої лінії Хаха! одяг, самопочуття стереотипів. Ще більш успішним був слоган "Східний режим On" ("режим бенкету", який Акінфенва нібито включає в себе, коли він йде до скелястої станції", яка в підсумку перетворилася в самостійний бренд і стала мему на англійському інтернеті. Akinfenwa тепер заробляє більше на одязі, ніж він зробив як футболіст кілька років тому.

Зважає 108 кг, але має почуття гумору.
Ось кілька лапок: «Я хотів би схуднути, але мені потрібно якось боротися за братами». «Я їсть так багато в Нандо, що час для них, щоб дати мені зміну складу компанії». «Мої руки більше ніж ніжки Івана Террі, тому я готовий грати в Premier League.» Незважаючи на образ людини, який любить тягнути залізо, Akinfenwa дивно спокійний, посміхається і навіть самоіронічний - він любить весело SaveFrom.net, але не любить кинути понти, любить увагу, але не любить патологів. Що дивно для футболіста.
Зважає 108 кг, але зробив кар'єру
Акінфенва стала справді відомою після виходу ФІФА 13 - творці зробили його найсильнішим футболістом у світі, встановивши параметр сили на 96. Комп'ютерна Акінфенва відразу стала зіркою YouTube, і реальним було в прожектор трохи пізніше, в травні 2013 року, коли його Північнамптон досяг фіналу четвертого дивізіону в Вемблі. Тоді Акінфенва дав інтерв’ю практично на всіх англійських газетах, вирушила до пари телевізійних шоу, де ведучі захоплено захопили свої біцепси, щоденна пошта запросив йому писати колонку, а продажі одягу стрибали ще вище.
Як медіа-бюз навколо Akinfenwa subjun, він нарешті виглядав на 100-парговий футболіст, який якось вдалося забити 138 цілей в 400 матчах. Він виявився, що він навіть виграв трофії – на самому початку своєї кар’єри знайомий агент відправив його в Литву, де мета Акінфенви приніс Атланти з Клайпеди перемогу на Кубку країни. Він взяв ще одну чашку з Лебессею, граючи двічі на Вемблі, і зараз, у віці 31, майже на вершині своєї кар'єри - він знову виконує в третій поділ і навіть в статусі замінника "Гілінгем" забив 7 цілей в 20 матчах. Звісно, іноді займає 10 років, щоб відштовхувати барбекю і їсти курку, так що в кінці ви будете любити для вас.

-img4---

Джерело: www.sports.ru