930
Відходи та відходи
З книги Вадима Хузіна «Людина життя»
до Де знаходиться кордон? – знову думав Іван. Де знаходиться лінія між відходами та жаді? Для того, щоб жити весь життя підрахунку пені, додавши рубль, десятку сотень і т.д., в той час як інші беруть і відразу ж заробляють тисячі, не думають про що-небудь і відразу витрачайте його без страху без грошей. Зрозуміло, вони знову оплачуються!
Після того, як я чесно спробував обмежити свої витрати, Я сіла на хлібі і воді протягом трьох місяців, не ходив в будь-який час, нічого не купила. А що? Чи залишилося багато? Ноп. Звичайно, гроші ще там, але що це? Віктор зробив стільки грошей в одній угоді, як я врятував протягом трьох місяців з важкими обмеженнями. І пішов він і провів його прямо. Я думаю, що я купила дружину нове пальто тільки для душі. Він не схожий на гроші.
Але люди кажуть, що багаті худі, господарські, крихкі, не витрачають багато грошей. Що відбувається? Вони їдають три горла і кажуть, що вони економічні. й
«Я не можу це зробити більше!» - сказав Іван. Ми повинні йти до Віктора, він розумний, досвідчений, багатий людина, дайте йому пояснити мені.
- Привіт, Вітя, Привіт, це Ванья. Які ваші плани на ніч? Хочу бачити вас, є розмова.
до Що сталося, друзі Ваня?
- Ніщо ще, але якщо це йде, то незабаром з'явиться щось.
- Чи є у вас проблеми? Любов? Зв'язок Хто це?
- Я кажу "хто вони".
до Ах, є два!
до Ні, не два, є багато з них. Але мені не вистачає.
- Я не знаю, що ти думаєш?
до Так, у мене є велика любов до грошей, але відносини з ними не працюють. Допомогти мені зрозуміти стару дружбу, розповісти мені лінію між жадом і відходами. Чому я можу зберегти стільки в місяць, скільки ви витрачаєте в одну подорож в магазин?
до Що ви знаєте! - сказав Віктор, посміхаючи. - Що має сенс. Добре, це питання про відрядження. Приходьте тут прямо зараз.
Іван негайно назвав таксі, він ще не мав свого автомобіля, і пішов до Віктора. Підходив до дому Віктора, він бачив величезну розкіш нового позашляховика, який був їзда Віктора. Іван пішов до будинку. Віктор зустрівся з ним у вітальні і запропонував сидіти ближче до каміна. Ситуація була примушена до сердечної розмови.
Іван почав запитати питання, і Віктор почав відповісти на Іван повільно, ретельно зважування і мислення. На деякий момент він прокинув протягом декількох хвилин, щоб знайти кращі аналогії, щоб пояснити.
Так, Віктор почав висловлювати свою думку.
- Ви знаєте, коли мова йде про вітання і екстравагантності, ці два речі відносяться до мене. Тепер я поясню, чому. Уявіть ситуацію, де ви робите дохід, як 10 монет на тиждень.
Ваш фіксована вартість - 8 монет. Отже, у вас є 2 монети, залишені на кожному тижні. Якщо ви витрачаєте 2, це нічого, ви просто залишитеся в одному положенні, але якщо ви витрачаєте 3, це відходи. Здавалося б зрозуміло. Тим не менш, уявіть, що ваш дохід за місяць не 10, але 20 монет, з однаковими витратами. Так ви не 2, але 12 монет зліва. Якщо ви витрачаєте тільки 3 з них, то досить рудент, тобто витрати залишилися на одному рівні, тільки ситуація з доходами змінилася. Отже, якщо в першому випадку ви витрачаєте 2 або більше монет на надлишок постійних витрат, то це відходи, в другому випадку відходи будуть витрачати 12 або більше монет.
Де вітати? Якщо ви, маючи 20 монет доходу на тиждень і витрати на 8 монет, не можете витрачати додаткову монету, то воно ж вітається. Звичайно, важливо подивитися на напрямок витрат. Якщо варто, то можна провести всю різницю на ньому, і взяти її з вершини. Але це ще одна історія про те, як використовувати гроші. Що ми говоримо про сьогодні, це?
до Це право, Іван підтвердив і продовжував слухати з підвищеною увагою.
Віктор думав кілька хвилин і продовжував: Уявіть ставку в який один рік тече і з якого потоки річок. Уявіть, що 1,000 кубометрів потоку води в ставку щомісяця.
Давайте подивимося на три ситуації. Перша ситуація, коли більша вода витікає з водойми, ніж потікає в неї, тобто через деякий час ставок стане неглибоким, все залежить від того, скільки більше води витікає з водойми і як сам великий став. Таким чином, став, тобто Ваш стан, може досить довго, якщо у вас була серйозна складова, але якщо немає запасів і ставок неглибока, то надмірне споживання води знищить ставок.
У ставку, але не випливає з неї. Наприклад, дамб тримає воду. Потім ставку починає цвісти і затискати. Не дає хороший результат. Незабаром гарний ставок перетвориться в тампон.
І є ще одна ситуація, де вода протікає в ставок і витікає, але менше витікає, ніж витрати. Таким чином, ставок постійно поповнюється водою. Вирощується, але не застійна.
Вода, як гроші, повинна бути в русі. Ставка - як страховий склад. Скільки коштує вода. Згодом кількість протікання води може збільшитися, коли ставок стає досить великим.
У звичайному житті я б закликав економити ставку, наприклад, банківський рахунок. Особисто це моя модель стабільності. Я тримую щорічну поставку моїх витрат в банку, тобто мій «понд» дорівнює кількості води, яка випливає з мене протягом року. В той час як ця вода відійде, я знаходжу нові джерела зарядки, я покладаю нові потоки, копаю на мій «поганий».
Віктор припинив і думливо виглядав на Івана.
- Тепер все стало ясно, спасибі, друг, - сказав Іван в очах Віктора, - Я повинен бути готовий, я буду йти. Якщо ви захочете мене, я прийде на інший день, і я розумію це тільки початок розмови про те, як отримати багату розмову. Тепер важливо зрозуміти, які нові потоки є і як зробити ставку максимально великим або великим, щоб жити спосіб, який ви хочете.
Вони подрібнюють руки і залишають Іван. Віктор довго дивився вогонь в каміні і мислення. Іван не спить, що день або, очі його здавалося відкрити, і так багато більше питань виникло, що він незабаром збирався запитати свого друга.