Люди, які більше не з нами

Ось фотографії і дуже мало біографій людей, які, не зовсім, змінюють світ для кращого. Пост був створений чисто для моїх інтересів. Юрій Миколайович Клінскіх (Хай) (1964-200) - радянський і російський музикант, поет, композитор, засновник і лідер гурту «Газ Стриптиз».
Здоров'я Юрія підірвалася спиртом і застосуванням препарату. Загинув серцевий напад. Юрій Клінскіх народився в Воронежі в сім'ї інженера Воронезького авіаційного заводу Микола Митрофанович і Марія Кузьмінічна Клінскіх. У школі Юрій не навчався добре, переважно в трьох, але він мав непристойну пристрасть до музики. Його пристрасть до верифікація була закріплена в нього батьком, який написав вірші і спробував публікувати. Юра дізналася про існування Західної рок-культури, так як родина Клінського часто грала скеля і рол. Після того, як він вирішив самостійно оволодіти гітарою. Уроки Отця не завадили, тому Юра почала складати вірші, які потім утворилися перші пісні.

Владислав Галкін 25 лютого 2010 Загинув у своїй квартирі, попередня причина смерті називається гострою серцевою недостатністю. Галкін 38 років. Особлива популярність приніс йому серію вантажників. У 2000 році Владислав відіграв Старий лейтенант Таманцев у фільмі У серпні 44-го року. Це перша головна робота не як підліток, але як встановлена акторка. Борис Галкін: Він нагадав мені про своїх батьків. Владіслав зробив ще більше, ніж просто актор, він був переповнений духом цього часу.
З 2000 по 2001 рік він зірвав в серії вантажних автомобілів, які приніс йому шалену популярність. Владислав каже, що йому сподобалося скрипт серії відразу: Володя Гостюхін і я відчував: це наші ролі. Всі 20 епізодів є окремими історіями, знятими в різних жанрах. Коли протягом декількох місяців ви встигнете грати в кіно, в мелодрамі, в трилері, і в ліричному комедії. Галкін придумав своїх знаменитих «люкс» – комбінезон і Панама – себе: «Кобінсон дав мені можливість не часто міняти». Я сміхався на Володи Гостюхін, який змінив сорочку, сорочки і куртки п'ять або шість разів.
У 2002 році Владислав розірвав роль спецпідрозділу «Спецназ» і в ролі молодого офіцера Сергія Висика, після демобілізації призначеного начальника Московського кримінального слідства в трилері «Поклоніння вулиць».
У 2004 році Владислав зірвав у фільмі «72 метрів» і в серії «Трафф'єри 2».
У 2005 році відіграв Іван Бездомний в телевізійному серіалі «Майстер і Маргарита» (реж. Бортко, за мотивами однойменного роману Булгаков).
У 2007 році він зірвав в серіалі Saboteur 2: Кінець війни і в фільмі The Imperfect Woman.
У 2008 році він зірвав у телесеріалі «Я літаю» як Олександр Миколайович Гордєєв – талановитий хірург, керівник студентської практики та похилий в серії «Покровка, 38». Команда Семіонова як поліцейський головний Андрій Семіонов

Actor Patrick Swayze (1952-2009) помер у віці 57. У березні 2008 року відомий актор діагностував рак підшлункової залози. У 1979 році дебютував фільм «Скайтаун». Після виходу професійного балету через стару футбольну травму він став провідним танцівником престижної компанії Elliot Feld Dance. У той же час Свайзе почав приймати акторські заняття. У 1984 році він зірвав у антирадянському фільмі Red Dawn.
Він зірвав в брудний танець (1987), привид (1990) з Demi Moore, Whoopi Goldberg і на підлозі хвилі (1991) з Keanu Reeves. Патрик Свайзе став одним з найпопулярніших голлівудських акторів, а крім акторських, написаних і виконаних пісень.

Віктор Цой (1962-1990) загинув в автомобільну аварію. Згідно з найбільш чуйною офіційною версією, Choi знизився дупа під час руху. У кінці 1970-х і на початку 1980-х рр. між Олексієм Рибіном аматорської групи Пільгрім і Віктором Цой, які відіграли бас-гітара в групі Chamber No 6, обидва з них побували Майка Науменко (Zoo) або Андрея Панов (Pig), в якому квартира панк-група Автоматична Сатифіри решети.
І були перші десятки Віктора Царя. Здобуваючи деяку популярність, Віктор Цой і Олексій Рибін в «Автоматичні Сатифи» пішли в Москву і відіграв панк рок-метал на квартирі Артема Троїцького. Під час однієї з цих поїздок Віктор Цой, співав гітару з компанією в поїзді, помітив Борис Гребенщиков. Він запропонував Віктору допомогу і підтримку не тільки від своєї сторони, але і від Андрія Тропіло, Сергія Курйокіна та інших.

р.

Брюки Лі загинув раптово в Гонконгу 20 липня 1973 р., працюючи над фільмом «Гам смерті»: він (за однією версією) взяв головний біль, що містить аспірин і мепробамат, що призвело до набряку мозку, який був показаний автопсією. Не були взяті тести, виливають сумніви, чи загинув він з таблеток. Після смерті ромби почали розкидати, що загинув інший майстер, але вони не знайшли підтвердження. Брюки Похорон Лі перетворився на загальноосвітній солод. Поцілунки друзів і шанувальників прийшли дати йому свою останню честь. Брюки Після того, як його сім'я казали про те, що він був похований. Брюки П'ятий могильник ще поклонився шанувальникам бойових мистецтв, які прилітають в Сіетл. І останній фільм був завершений 5 років пізніше за допомогою подвійних і зумовив нову хвилю інтересу в кунг-фу і східних бойових мистецтв.
З дружини Брюса Лінда, Брюс Лі: Чоловік тільки я Knew: Я чую всі різновиди фантастичних теорій, кожен спекулюється на його смерть, як краще вони могли; і чим більше ви проаналізували ці спекуляції, тим більше і більше вони здаються до вас. Вони думали Ран-Ран Шав загинув його, вони сказали Раймонд-Чау, що скерував його вбивством. Але правда, що Китайці втратили свій великий герой і відмовилися бачити його мертвим, вони відмовилися вірити, що їх супергерой-люда досконалість себе - помер, як просто, як будь-який інший морталь. Навколо всіх цього ромсу і протирому, всіляких сенсаційних претензій, я публічно попросив людей Гонконгу залишити свою душу самостійно: Єдине, що це стосується того, що Брюс залишив вас і ніколи не повернеться. Але він буде жити в наших спогадах і в своїх фільмах. Згадайте його, його геній, його мистецтво, відьми, він перетворився на кожному з нас. Тексти пісень, а це означає: Я ви всі, будь ласка, залиште його самостійно, не турбуйте душу. Але ніхто з них не скажу, здавалося мені слухати. Я провів шість тижнів в Гонконзі до того, як розслідування було закінчено, доки я відправив меблі і т.д., і в жовтні я був готовий до повернення в Америку. Я пішов через найскладніші випробування, будучи в стані оніміння. Я був тривати, щоб бути щасливим у Сіетлі, щоб бути щасливими, щоб повернутися в життя, але тепер жити без Брюса. Протягом шести тижнів я був оточений друзями і родичами Брюса, намагаючись полегшити своїх страждань якомога більше. Я не відчуваю, що життя лікував мене несправедливим, я не думаю, що життя було жорстоким до мене, якщо це було жорстоко до когось, це було в першу чергу до Брюса.

Загибель брендону відбувався під час зйомок фільму «Ровен» у 1993 році. У одному з сюжетів, де його герой був постріл з гарматою, дивним збігом, зафіксовано фейковий бюлетень реальним. Брюки Син Лі

Володимир Турчинський (1963-2009) Магістр спорту в Самбо і Юдо, кандидат на магістр спорту в Freestyle і Classical Боротьба. Він потім перейшов на американський футбол і приєднався до команди московських ведмедів. У 1991 році ця команда здобула перше і єдиний чемпіонат СРСР в Американському футболу. [12] Переможець Кубка Росії на американський футбол в команді «Москва гіганти». Володимир Турчинський на чолі з низкою телевізійних програм: «Фактор страху» (2003), «Федер Фактор-2» (2004) на НТВ; «Сильна людина» на телеканалі «Спорт»; «Щоден без правил» (з квітня 2007 р.), «Ліга хілінгу» (з 2007 р.) на телеканалі TNT та ін. З середини листопада 2004 року він провів програму джазу та блакитів «Останні Мохікани на радіостанції «Срібний дощ». З'явився в багатьох російських фільмах. У виставі «Руббер Принц» на сцені Московського державного театру Поп. Померли інфаркту.

Bubba Smith помер на Серпень 3, 2011. У своїй квартирі на Балдвінських пагорбах в Лос-Анджелесі відкрився його домогосподарка Marcia Livingstone. 11 серпня 2011 р. в Crenshaw Christian Center в Південній Лос-Анджелесі відбулася церемонія насолоди.
3 листопада 2011 року стало відомо, що Сміт загинув з передозування таблеток, що містять фенект (медикамент для лікування ожиріння).

Олександр Дем'яненко (1937-1999) у фільмі Олександр Алов та Володимир Наумов «Вінд», випущений у 1958 році. Режисери Дем'яненко порушили в фільм «Світовий вхід» (1961), завдяки яким він був визнаний за кордоном – стрічка була нагороджена кількома нагородами на фестивалі в Венеції.
На «Ленфільмі» Олександр зірвав у фільмі Володимира Венгерова «Політ» (1962), де він відігравав молодого журналіста центральної газети Сироткін, розкриваючи шахрайство; в детективі Микола Розанцев «Державне кримінальне» - слідчого за особливо важливі випадки Андрея Миколайович Поліканов, розслідування справи військового злочину. Так, роль ролі, Олександр отримав популярність серед аудиторії. Газети та журнали писали про нього, листівки з його зображенням були продані в kiosks. Визначена роль актора вже розвивалася - молода нещастя, але завжди чесна, відкрита і принципова молода людина. І хто знає, що доля Дем'яненка була, якщо вона не була для зустрічі з Гаїді ... в 1999 році був страшний вогонь. Олександр Сергеевич, на наполягають лікарів, готувався до коронарної ангіографії, яка більше не могла затримати. З 1 вересня, коли всі лікарі повернеться від відпочинку і стануть трохи охолоджувачем. Олександр Сергійович помер 22 серпня 1999 в лікарні. Діагностика легеневих набряків, викликаних ішемічною хворобою серця. Він був 62 роки. 26 серпня сотні людей взяли участь у похороні актора. Він був похований в Санкт-Петербурзі на с. Серафімове кладовище.

Андрій Іванович Красько народився 10 серпня 1957 року в Ленінграді в сім'ї студента Ленінградського театрального інституту майбутнього Народного артиста Росії Іванович Красько та шкільного вчителя Кіра Васильєвна Петрова.
Андрій виросв хвору дитину і для того, щоб бути більш з сином, матір'ю, Кірою Васильевною, кинути школу і пішов в дитячий садок як вчитель. У своєму дитинстві Андрєй «дебут» пройшов на сцені: він набігав на сцені, стрибаючи з материнського ляпасу, коли побачив, що батько прийшов на сцені під час гри. І перша реальна роль Андрія виступала вранці в дитячому садку. Він був кроликом і Дадом був Санта Клауса.
Вибір життєвого шляху для Андрея була проблемою - він по черзі хотів стати вогнегасником, астронатом або м'ятою. В кінці було сформовано бажання стати актором, бо це, за словами Андрея Красько, «єдину професію, в якій можна бути будь-яким, хто хоче». Перша спроба вступу була невдалою, Андрій не був прийнята, оскільки він не приготував до іспитів. Один сезон працював на сцені Комісаревського театру. Через рік Андрій вступив до LGITMIK, в майстерні Аркади Катсмана та Лева Додіна. У 1979 році, після закінчення навчання з LGITMIK, він був розподілений на Tomsk Theatre of Young Spectators. У той же рік він дебютував фільм.
У 1982 році він назвав військовою службою в радянській армії. У Архангельській області подається в обороноздатних силах.
Популярний він зробив роль Андрея Краснова в телесері Агента національної безпеки (1998-2004 рр.), де він зірвав Михайло Пореченков, з серії 60 і п'ять сезонів після того, як він почав діяти часто і багато в фільмах.
Загинув у 49-му році життя на ніч 4 липня 2006 року біля Одеси, на множині фільму «Ліквідація» Сергія Урсулака з серцевої недостатності.
7 липня 2006 р. поховав на с. Комаровського, біля Санкт-Петербурга.

Життя коротке, але слава може бути вічною. Кожен буде мати свою славу після смерті. Подбайте про себе.

-img11----

Джерело: рибальська сітка