Весна приїжджає: яскраві спідниці всіх кольорів і стилів

Таке шановане ветеран нашого гардеробу як спідниця і одна стаття не буде достатньо. Неважливо, наскільки важко я спробував, всі стилі спідниці і варіації просто не впишуться в цей пост. Алас і ah. Тому сьогодні – тільки найпопулярніші спідниці цього і майбутнього сезону, ілюстровані фотографіями модних блогерів з усього світу. Поєднання теорії з практикою, щоб говорити.

Спідниці - головний жіночий елемент гардеробу не перший століття. І якщо перед спідницею або сукню був практично єдиним одягом для більш слабкого сексу, тепер ми можемо вибрати, пройти через і зазвичай відчуваємо шик. Тим не менш, спідниця не втрачає свою провідну позицію. Після того, як ви можете зробити без такого унікального елемента у вашому гардеробі, який відразу може зробити вас більш жіночним, ніжним і вишуканим? Право, без способу.

Спідниця для кожної ери. Візуальна еволюція наших спідниць:

Перед тим як потрапити в стилі, давайте справу з довжиною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви зрозуміли з першим, то мікро як і широкий ремінь, іноді з гвинтами. Ні штани. Для чіткості:

Я не знаю, якщо хтось любить це. Не подобається. Якщо ви впадете в любов з мікроспідниці, то стежте за новою модою і зносите їх не менше над вашими брюками. Або на пляжі. Це свого роду ... занадто багато.

Тепер, власне, про спідниці. Вони будуть сортувати не тільки стилях, але і, наприклад, тканинами або кольоровими рішеннями. Але кожен з цих 10 спідниць може бути цінним придбанням цього сезону і яскравим акцентом на вашому весіллі.

1 Спідниця тюльпана. Я думаю, що ви знаєте, як я робити. Ідеально підходить для дівчаток з вузькими стегнами. Але ті, хто природа нагородила значними стегнами, краще не мати бізнесу з цією спідницею. Ці гарантовані сантиметри вже широкі стегна. Алас.

р.

Це диво поєднується практично всім. Зима з светрами і светрами, літо з футболками і шифоновими блузками. А човни класичних кольорів з гострим носком стануть успішним доповненням до образу.

3610Р. 4200Р.

На зиму 2012 року особливо популярні спідниці. Багато таких і подібні спідниці всіх кольорів тепер пропонуються Asos, Topshop, Sheinside, Chicwish.

2. Спідниця олівець. Все залежить від того, що об'єднатися. З великою кількістю капюшона вона здатна стати спортивною, з шкіряною курткою або верхнім - сережкою, а з класичною курткою і гаманець - строгим.

Літній варіант:

Тепер шкіряні спідниці популярні, а спідниця олівця також приймає цей тренд. Найчастіше такі спідниці пришивають з щільних тканин і в темній колірній гамі.

р.

3. У Яскравий і ніжний спідниця-бюль зробить будь-яку дівчину принцесою. Ніжний образ доповнить високе взуття, повсякденне - балетки, а також черевик - взуття або черевики на високій підошві. Як видно, є кімната для фантазії.

4. У Сонце-спідниця - тренд майбутнього сезону. Спідниця над колінами нейтральних кольорів є універсальним варіантом і одночасно дуже жіночним. Простий крій цієї спідниці ідеально підходить для дівчаток з тонкою талією і широкими стегнами.

Ідеальний варіант і час назад мій сон - шкіряна спідниця цього стилю.

5. Умань Невід'ємна частина ретро стилю і дуже цікавий елемент гардеробу - спідниця-рок. Ця спідниця не давала своїх позицій протягом багатьох років і подорожує з сезону до сезону. Така спідниця додає до образу вишуканості, витонченості, аристократії. Зображення з спідницею-рік дуже легкі, майже порцеляни.

Чим цікавіше дно такої спідниці, тим краще.

6. Жнівень Далі знаходиться плісирована спідниця. Ця спідниця найчастіше зустрічається на весняно-літкових вулицях, але вмілих руках вона чудово поєднується з хутром і колготкими. Тільки в холодному сезоні краще вибрати плісировану спідницю більш стриманих кольорів.

Ще одне літо. Тут можна дозволити всі кольори, напівпрозора тканина, яскраві принти. Такий спідниця відрізняється по довжині, але і вищевказаний варіант.

Важко шикарний погляд спідниці багаті і пастельні (який буде дуже популярний цей весняний) відтінки.

7. Про нас Спідниця пачки. Ця ніжна, повітряна спідниця балерина не випадково стала чохлом цього посту. Стильне і цікаве рішення для повсякденного образу - спідниця-пакет - не збирається втратити свою позицію в наступних сезонах.

І це чудово поєднується з майже все і буде точно яскравим акцентом, який відрізняє ваш образ від тисяч інших. Легкість і повітряність такої спідниці дасть образ жіночності, а солодкі пастельні тони – ніжність і вишуканість.

, Україна

8. У Ra-ra спідниця є мінімальною довжиною і великою кількістю трансферів. Ось щось про американських черлідерів. Хороше рішення для літніх, пляжних і морських узбережжі.

Варіанти мережива в повсякденному стилі:

28512401

9. Навігація Кільц. Чоловіча спідниця з Шотландії стрімко поширюється через кіптяви і вулиці світу. Великий вибір візерунків, довжини і аксесуарів, з якими вони можуть поєднуватися, роблять кілець для практично всіх.

Ці спідниці, ймовірно, більш пов'язані з школами. Таке цінне придбання додасть вашому образу стриманості і скромності.

10. Ну, я хотів би закінчити цей відгук не менш універсальним, ніж, наприклад, джинси. Плінтус джинсовий є важливим елементом гардеробу кожної дівчини. Вони приходять в усі кольори, всі стилі, виявляються в усіх стилях і поєднуються з собою все. Як ви ще не маєте спідниці?

р.

Спідниці є тема, яку ви можете говорити про і говорити про. Я сподіваюся, що цей короткий огляд допоможе вам підібрати весняний гардероб і ви обов'язково будете придбати або вийняти свою улюблену спідницю. Зима працює і весна - чудова причина, щоб плаття більш жіночним і виглядати ніжним і витонченим.