1283
Просто навколо кута.
Про Росію часто говорять про те, що є Москва, і поблизу і далеких передмістя. Або як це. Зрозуміло, натягуючи на дикому контрасті між столицею і рештою території. В принципі не можна сперечатися проти правди. Але контрасти всюди. Прийміть бізнес і культурні центри навіть досить процвітаючих міст і порівнюйте їх з екстремальними районами. Я не говорю про те, що павук Ріо і Сан-Паоло.
Єгипет не виняток цього. Є Каїр, Олександрія, безвісти морські курорти. І піраміди з хребтами, де без них? Є ще один Єгипет. Пиловий і не особливо привабливий. Але це, мабуть, реальна країна. Що не розчісується перед масами туристів. Це таке віддалене місце. Ми походимо в невеликому містечку близько сотні кілометрів від Шарми.
Що може бути приємним на старті, ніж зустрітися з чим боляче знайомство. Наприклад, як класичний від Togliatti автомобільного заводу.
Не проблема з бензином. Проблема з його відсутністю. І досить часто. Може бути, що це занадто дешево? Зачергова на газовій станції є досить поширеним явищем
Ну і за дизельним двигуном можна підкреслити в цілому моностройний стовп довжиною в декількох кілометрах.
Вони кажуть, що це аптека.
Транспорт Шифт. У Європі вони носять велосипеди і скутери. Є верблюди.
Аль-Тур. Новий квартал для Бетонів. Щось таке біля Києва - в Бучі, Бортнічі.
І це вже житловий район. Добре, без тварин.
Пристрої неідентифіковані. Але це весело.
На передній овоч, що нагадує смак картоплі
р.
Майбутнє Єгипту
Сучасна класика
Місто не дуже чисто. Але так ми. Третій світ, що це?
Нагадуємо мені дуже багато.
Прикордонний пост
І його анекс.
Баня Мойсея. Більше, не менше.
Технічний басейн для шламу. Знак для кого. Я думаю, що були випадки.
Інтер'єрний простір
"Особливості пішли." Ніщо їсти.
Бенчі. Це жорстке.
Готель корпс
Аль-Тур
Ібід. Церква Мойсея та Марка. Оптика
Гібрид католицького
Єгипет не виняток цього. Є Каїр, Олександрія, безвісти морські курорти. І піраміди з хребтами, де без них? Є ще один Єгипет. Пиловий і не особливо привабливий. Але це, мабуть, реальна країна. Що не розчісується перед масами туристів. Це таке віддалене місце. Ми походимо в невеликому містечку близько сотні кілометрів від Шарми.
Що може бути приємним на старті, ніж зустрітися з чим боляче знайомство. Наприклад, як класичний від Togliatti автомобільного заводу.
Не проблема з бензином. Проблема з його відсутністю. І досить часто. Може бути, що це занадто дешево? Зачергова на газовій станції є досить поширеним явищем
Ну і за дизельним двигуном можна підкреслити в цілому моностройний стовп довжиною в декількох кілометрах.
Вони кажуть, що це аптека.
Транспорт Шифт. У Європі вони носять велосипеди і скутери. Є верблюди.
Аль-Тур. Новий квартал для Бетонів. Щось таке біля Києва - в Бучі, Бортнічі.
І це вже житловий район. Добре, без тварин.
Пристрої неідентифіковані. Але це весело.
На передній овоч, що нагадує смак картоплі
р.
Майбутнє Єгипту
Сучасна класика
Місто не дуже чисто. Але так ми. Третій світ, що це?
Нагадуємо мені дуже багато.
Прикордонний пост
І його анекс.
Баня Мойсея. Більше, не менше.
Технічний басейн для шламу. Знак для кого. Я думаю, що були випадки.
Інтер'єрний простір
"Особливості пішли." Ніщо їсти.
Бенчі. Це жорстке.
Готель корпс
Аль-Тур
Ібід. Церква Мойсея та Марка. Оптика
Гібрид католицького