Мовглі. Версія для дівчаток

Як стати Mowgli в сучасному світі? Добре, не зовсім в повній перерві з перевагами цивілізації, але з максимальною єдністю з дикої природи. Найдешевші за деякими експертами. Я маю на увазі, Африканський.
І все, що вам потрібно, щоб народитися в сім'ю фотографів дикої горди, так як вона вийшла на Tippi Degre. Вона народилася в 1990 році в сім'ї, яка проживала в степу під час свого дитинства. Ну, що батьки роблять. І для маленької дівчини, це найкраща частина. Що потрібно малюка? Повна свобода є важливою точкою. Це включає в себе свободу вибору друзів. Пам'ятайте класику жанру «це не хороший друг для вас»?
Трохи Tippi не мав цього проблеми. Таким чином, її друзі складалися практично вся місцева фауна - від слону до монгозу і від леопарда до накидки. І сяйво і граючи з ними для дівчинки був природним, як для решти нас, щоб летіти з ляльками або грати з солдатами. У маленькому досліднику вивчали будинок, повною з несподіваними зустрічами і вдалим чином, що кілька дорослих досягають успіху. Може бути через пологів, хто знає. Це може бути. Я можу сміливо уявити, що дорослі сидять, як спокійно, так і лежачи поруч з леопардами і левами, або радісно голодувати тушку або змії. І для Tippi це був органічним і природним, тому що всі ті, що працюють і дробляться її друзі.
Порада в даний час вивчається в Університеті Парижа на факультеті кіно. Чекати.

р.

54739564

Р

Р

до 603748

8857777,990 Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное