Перша робота Kate Mos як модний редактор

З 19 по 19 років Kate Moss з'явився на чохлі британського Vogue 34 рази, але вперше в усі ці роки за березень видання журналу Kate довів себе як одного з редакційних співробітників.

3610Р. 4200Р.

Vogue UK, Березень 1993

Vogue Великобританія, Вересень 2009

Vogue Великобританія, Серпень 2011

97

Vogue Великобританія, Червень 2013

У віці від 40 років, в першу чергу модель досягла зрілості і стала гостьовим модним редактором для впливового британського глянцю, Vogue UK.

У дебютному пагоні під назвою Cause Festre, Moss прагнув передати естетику 70-х в дусі знаменитої групи Destroy All Monsters. До ролі моделі запрошували популярну модель українського походження Дарія Вербова. Для знімального процесу з іншого боку об'єктива працювала творчим дуетом Мерт Атлас і Маркусом Півотто, який працював з Мосом на ювілейному випуску журналу Playboy.

Випуск ювілею журналу Playboy, грудень 2013

Випуск ювілею журналу Playboy, грудень 2013

У центрі сюжету є гранд-стиль дівчина водіння ретро автомобіля. Зображення вдало доповнює чорні міні-плаття від Saint Laurent з колекції весна-літо 2014.

Дар'я Вербова для Vogue UK, Березень 2014

Але на чохлі нового питання Дарія виглядає максимально природно, при течії пухких волосся в яскравому, насичено прикрашеному сукні від Prada.

Дар'я Вербова для Vogue UK, Березень 2014

Занурення себе в роботі редактора, від створення настрою, щоб ретельно вибрати образи Дарії. Я думаю, що вона зробила велику роботу! Олександр Шульман, редактор Vogue UK.

Відразу після покоївки Кате і Дарія, які по дорозі отримаються разом, пішли на вечірку, щоб відсвяткувати нове призначення Мосса. Незважаючи на її 40-ті, Кате не схоже на сповільнення!