Селена Гомес секретно лікувала в клініці реабілітації

Селена Гомес провела два тижні в січні-жовтень в клініці реабілітації луків. Незважаючи на те, що сайт центру говорить, що вони допомагають пацієнтам подолати різні види наркоманій, співачка не страждає від наркотиків або алкогольної залежності.
Селена добровільно витрачала час в клініці, але не через використання будь-якої речовини. Ми повинні пам'ятати, що Селена працювала в Голлівуді протягом 6 років. Вона була виснажена. Selena є розумним, щоб дізнатися, що вона потребує контролю свого життя, сказав Гомес.

Повернувшись у Грудень, Gomez скасував свої концерти в Австралії.
«Мої любителі важливі для мене. Але це стало зрозумілим для мене і до близьких, які протягом багатьох років, поставивши свою роботу спочатку, я зараз потрібно витрачати на себе ще краще, ніж я можу бути.

Деякі джерела також вказують на те, що Селена мала емоційні проблеми не тільки через франтичний ритм життя, але через Джастін Бібер.

Селена втілила в собі непристойний вплив на життя. Їхній зв'язок залишив серцем. Я не знаю, якщо це був Джастін, який проштовхував її в наркотики, але в їх середовищі паління марюани був поширеним місцем. У будь-якому випадку, тепер Селена відчуває себе краще і готовий продовжувати роботу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное