АфАР Нью-Йорк Гала 2014

У ресторані Cipriani Wall Street відбувся благодійний вечір. Як звичайно, гості заходу зібралися на вечірці заради доброї мети - зібрати кошти, щоб знайти спосіб повного лікування ВІЛ-інфекції, а традиційний червоний килим, прикрашений зірками в дизайнерських вечірних туалетах, став приємним доповненням до основної дії.

У Нью-Йоркській Галі вперше в серії заходів з дослідження СНІДу в цьому році. 4 квітня в Сао-Паулу відбудеться чергова благодійна вечеря амфАР.

Відсутність назви Erin Heatherton в списку повних ангелів секрету Вікторія та розповідають про її надлишоку вагу не перешкоджала з'являтися в вечірній вечірці в сексуальній сукні Kaufmanfranco з оригінальним дизайном спинки. Вечори з блискавками та намистинами, ведучий унітаз ефективно підкреслюють «нову» фігуру Ерина і стала одним з кращих образів червоного килима. Люди довго вірили в надмірну тонкість і абітурієнту сучасних моделей VS. Що краще?

Габаритний зображення

Ще одна дівчина, яка більше одного разу на шоу відомого дамського бренда, Барбара Файло, пішла на фотографи в розкішному русаличному силуеті з Мареса. Глибоко-блакитний і шіммерний візерунок страз, безсумнівно, став головними віртуями цього наряду, і навіть з усіма моїми не схожими на прозорі вечірні сукні, це створення дизайну навряд чи можна назвати непристойними або занадто розкриваються.

Я думаю, що всі помітили, що моделі дуже люблять сексуальні та навіть провокативні наряди, оскільки бездоганний малюнок дозволяє носити навіть найвідкриті сукні. Однак наявність ідеального 90-60-90, струнких ніг і плоского шлунку не все, що потрібно для ефектного виходу моди, головне - сміливість спробувати на відвертому наряді і можливість його презентувати. На мій погляд, Behati Prinslu не має проблем з цим - Namibian модель chicly представила створення модного будинку Emilio Pucci на червоному килимі, не втратиючи її покоївний ентузіазм.

Моє абсолютне улюблене на вечірній події Лілі Елдрідж в чарівному ансамблю Рося Асдулін. Вбрання білого фактурного шовку перетворило нашу героїну в ніжний і повітряний лісний німф, а ефектний золотий намисто приніс образ до абсолютно ідеального ідеального. Щоб кредит Лілі, хочу сказати, що не кожна дівчина зможе правильно презентувати такий незвичайний наряд на червоному килимі. Вона зробила це з легкістю!

р.

На відміну від більшості гостей заходу, які вирішили носити нейтральні відтінки на вечірній вечірній вечір, на яскравому кольорі стоїть Ельтра Вієман. Родзинкою коралової сукні, в тон якого був обраний відтінок помади, був незвичайний дизайн ліфи, але навіть незважаючи на це, образ моделі виявився простим і лаконічним. Кілька стриманих ювелірних виробів і золота зчеплення тільки підкреслюють простоту образу.

р.

Делікатна квіткова принтова сукня Марини Линучука на вечірній події. Я люблю поєднання ніжності і сексуальності в цьому образі - літаючих тканин і димних тонів виглядають дуже ефектно в поєднанні з глибоким вирізом і тілом через спідницю.

Найпопулярніші моделі поточного сезону гордість нашого російського модного бізнесу та «сніжна королева світових котів» Саша Увечері на благодійному вечірку в чорному сукні з відкритою спиною та грудьми. Я не збираюсь, - наряд не добре, але його власник виглядає красиво. О, що дивитися!

Келіта Ibanks оптимізував білу вечірню сукню з перловими вставками, ніжним квітковим принтом і срібними кристалами. З лицьового боку, наряд дуже стриманий, але варто гарну модель, щоб повернути її назад на фотографах... так як всі глядачі зловити їх дихання. Також хочу відзначити макіяж і манікюр Келіти - теплі коралові відтінки відмінно розбавляють загальну холодну колірну гамму її образу.

р.

Надзвичайно простий образ, обраний для релізу Chanel Iman. Знання людей не складе труднощів вгадати в цій мінімалістській сукні на ремінцях створення Франциско Коста - творчий директор модного будинку Калвін Клін. Збережена колірна гамма, чіткі лінії і лаконічний дизайн - це все це.

Незважаючи на те, що Кароліна Куркова не моя улюблена модель, я часто надихнула її зображення на червоному килимі. Симпатична краса вибирає для своїх виходів простий, але ефектний і наряд без зайвих деталей, а її чорна плаття Armani просто така. На мій погляд, це зображення є кращим характеризує стиль Кароліни - сексуальний, вишуканий, дорогий.

Я був дуже сподіватися, щоб побачити цю конкретну сукню Жана Павла Gaultier на червоному килимі, і мої сподівання були виконані. Я зізнався, що я представляв цей наряд виключно на Cate Blanchett, але харизматичний Коко Роча з її ефектною короткою стрижкою і димним око макіяж продемонстрував незвичайне створення французького дизайнера не гірше стильної акторки.

Carly Kloss був одним з небагатьох, які віддають перевагу відтвореним міні-на вечірній туалет на поверсі. Однак невелика чорна сукня неускладненого дизайну була дуже гарним вибором для благодійного вечора з префіксом "гал" - наряддя виглядала нудною і невизначеною і може легко втратити навіть на тлі не найефективніших нарядів інших гостей.

р.

Відрізняється на червоному килимі і Дрези Гемінгуей, вибираючи для вечірнього ансамблю труєня від курортної колекції Chloe. Я впевнений, що вершина з атласним луком на талії і легкими шовковими брюками на ярусах сподобається кілька, але особисто вважаю це образ цікавим і незвичайним. Особливо в поєднанні з оригінальним зчепленням з вишивкою і кристалами.

р.

Але Век здивує мене не так багато з ультрамодним нарядом, як з виправленням фігури. Тонкі ніжки і гострі плечі не приховують навіть оригінальне створення модного будинку Еміліо Пуччі.

Колишня плюс-розмірна модель Кристал Ренн приступив на червоному килимі в сукні Габріела Кадена з атласною вставкою на кришці і стегновим розрізом. Дівчина доповнює її образ оригінальним намисто з різнокольоровими кристалами і яскравим макіяжом з стрілками і рубцевою помадою. Останній, до речі, не викликає мене позитивних емоцій.

У рядах моделей і не менше фігурних Келлі Роуланд. Співак продемонстрував на червоному килимі плаття з колекції Juan Carlos Obando з симетричною спідницею, стрічками на воротах і бандажах на рукавах. У поєднанні з рифленим монохромним принтом, все це декор не виглядає особливо привабливо, але що там - це не плаття, але повна хаос. Незважаючи на це, я не можу ігнорувати елементи, які прикрашають цей спірний наряд – бездоганний макіяж, яскравий манікюр і шикарне гостро застаріле взуття з шліфованої шкіри виглядають чудово.

р.

999 р.

На жаль, не раджу її вбрання і Ельза Хоск, які з'явилися ввечері в легкому шифоновому плаття з прозорим бообом. Тепер ми бачимо, що прозорий наряд прозорого наряду є дискордом, і це чітко не говорить на користь Ельзи.

Поппі Делевінгн прийшов в амфАР в образі жіночої вампіри, намагаючись на сукні з останньої колекції Marc Jacobs для Louis Vuitton. Голий очей можна побачити, що наряд перевантажений декоративними елементами, але той факт, що мапи з'явився ввечері в нижню білизну вже приємний - на кішканці, плаття було представлено голими грудями. Шукаю ці наряди, я розумію, що виїхали Яковам як креативний директор ЛВ.

р.

р.

Алас, останню ніч амф АР не дуже радий нарядами, але я все одно вдалося вибрати 5 найуспішніших:

1 - Lily Eldridge в Росесулін
2 - Кароліна Куркова на Армані
3 - Behati Prinsloo в Emilio Pucci
4 - Erin Heatherton в Кауфманфранко
5 - Коко Роча в Жан-Паула Гофрієр Капуре