Витрата ваги

Експедитори програми Biggest Loser стурбовані останнім переможцем шоу: Rachel Fredrickson, який втратив більше 70 кілограмів, втрата ваги від 120 до 48 кг.

Коли Рахель поширився на суді, вона зважала стільки, скільки 120 кілограмів і була пристойним шумом. Після того, як вона стала «найкращим учасником» в історії програми.

Постріли були в шоку, коли вони побачили Рахель у вівторок ніч - у порівнянні з її першим виходом - це був фурор. Проте, глядачі зацікавили, якщо показ Рахелю небезпечний.

За Рахелю вона чудово здорова.

Я дуже пишаю, скільки я втратив вагу на цьому шоу, вона сказала. Все, що я був слідувати порадам лікарів Великого Втрата.

Алас, ця заява не припинила критики або колишніх переможців шоу з виготовлення каустичних коментарів у пресі.

Сезон 4 героїні Nicole Michalik, наприклад, tweeted:

«Це як тонкий, як скелет! Вона має всі кістки!
Кім Нілссон, сезон 13 фіналіст, каже, що вона стала такою ілією після перегляду шоу, що вона не могла спати.

"І я думав, що я був занадто тонким," вона твіталася, "Це просто божевільний!"
У своїх заявах до «анорексичного» та «смак». Чи подобається вам звук?

Я думаю, що це смішно, тому що Rachel, колишній плавець, був таким чином, що вона боїться, щоб показати перед рідною сім'єю. І тепер вона критикується за втрату фунтів і отримання впевненості.

Вже свої власні тренери - Гільян Михайлов і Боб Харпер - були запропоновані результатом. Здивовані особи також періодично спалахують на соцмережах.

Під час шоу Фрадриксон втратив близько 60% її ваги. Результат вражає, хоча зараз, за відомими формулами, її вага пішла від «за вагою» до «безваги» і тому збільшила небезпеку для здоров'я.

Але мій сердечник запобігає Рахелю. У середу з'явився на шоу і приділяв абсолютно ніяку увагу критики. замість того, як вона розповіла про те, як її минуле, як спортсмен штовхнув її до результату і що вона буде робити з $250,000 приз.

«У мене є нове життя. Перше, що я купую нові речі. Але я не хочу витрачати багато грошей на це, тому що я хочу, щоб зберегти більшість з них щось більш значуще в моєму житті. Відтепер я бачу майбутнє і я відчуваю, що я буду щасливим.

На мій погляд, критики просто засвоювалися життєздатності Рахеля в досягненні своєї мрії. І за своє здоров'я, на мій погляд не потрібно турбуватися, адже здоровий розум більш важливий, ніж все інше поєднується. Що ви думаєте?