Як ми виграли автомобіль

Скраментальна казка: Без смоктати, життя поганий – прийнятий на твердо-ядерний крок – “сервіс пошти”. Я тебе скажу.
Як ми виграли автомобіль

З Білорусі, мій улюблений Тітка (У мене є кілька з них, і всі мої улюблені) дзвінки мені і говорить в злегка тремтячому голосі: Таня, я отримав журнал Ліза, і це отримав просування, граючи машину, код і ключ. А, вони збіглися! І це говорить – якщо у вас є той самий номер з ключем, приховувати в безпечне місце і викликати нас !!! Ти переможець! Ви завоювали машину! Ви просто повинні сказати мені, що ви хочете, автомобіль або гроші! Акція діє тільки для росіян.

Дзвоните до мене, tanya! У нас є авто !!! Я, вона каже, не можу отримати її, я не російська, ви отримаєте її. Я обережний, щоб заспокоїти леді вниз - це все рум'яна. "Я не вірю, що це так, але ви зателефонуєте." Проксимус Я знаю, що в іншому випадку я не буду жити, я повинен obey.
І я також відчував себе дуже шкода для тітка, яка захопила, чекала, хоча вона зрозуміла, що все було занадто дивним.

Як ми виграли автомобіль р.

Потужний рух - це звернення до кожного читача: приховати ключ і зателефонувати нам !!! Моя тітка - людина ХХ століття, ті часи, коли ущільнення була державою, а крокок не був надрукований в періодичних виданнях. Відповідність у журналах залишається.
У будь-якому випадку, зателефонувавши до номеру. Діловий жіночий голос відповідає: Ви назвали російський поштовий відділ. Дайте мені дані, ми зв'яжемося з вами.
І так я отримую літеру в пошті, в конверті, надруковані праворуч на вершині його: Ви виграли машину! Ти переможець!

Як ми виграли автомобіль

Як ми виграли автомобіль

Я маю реальний інтерес, тому що далі? А потім – мій будинок починає весело і в цілому, сміється весело, раджу виглядати вікно – вже є автомобіль, пов'язаний з стрічкою, з щасливим Польжаєвом! Він повинен бути світаю з щастям, віддавши перевагу над ключами!

Як ми виграли автомобіль

У будь-якому випадку, я дивлю, що поруч, і я відкрив конверт. Весь букет з паперу випадає, що добре виглядають і рекомендації щодо того, як збільшити виграші:

Як ми виграли автомобіль

Як ми виграли автомобіль р.

Як ми виграли автомобіль

Як ми виграли автомобіль Габаритний зображення

Як ми виграли автомобіль

Як ми виграли автомобіль

Які умови дії? Вони не виграли, і це! Але виходить не так просто. Щоб дізнатися умови, вам потрібно не тільки відкрити конверт і прочитати всі невідповідності, які переконує вас, що ви полюбите машину! Необхідно вирізати цей конверт і на внутрішній стороні, щоб побачити невеликий стовпчик друку тексту. Ось точка:

Як ми виграли автомобіль

Так що ви не розірвати очі, намагаючись читати, я переведемо в колокіальну і отримаєте 2 слова. Пост-служба, для стимулювання споживчого попиту та продажу товарів за каталогом, проводить рекламну кампанію. Сервіс поштового зв'язку викликає Вас умовно - переможець, щоб ви могли продовжити участь у акції. Щоб зробити це, потрібно купити будь-який товар на каталозі (це також форма для передачі грошей занадто) і чекати другого туру !!!

Як ми виграли автомобіль

Я розумію значення – якщо ви не вірите, і не хочете бути розлученням, дати друзям, можливо, вони хочуть брати участь !!!
Я бачив багато акцій, але це перший раз я бачив такий синічний! Я впевнений, що він призначений для задоволення!

-img14---

Джерело: tanjand.livejournal.com