Я хочу піти на пляж в Австралії.

Австралія є одним з найбільш привабливих країн для любителів пляжних свят і серфінгу. Пляжі Австралії є одним з основних багатств цього континенту. У цьому фото звіті ви дізнаєтеся, де більшість туристів купують, чи є вода тепла і яка інфраструктура. Оригінальний план поїздки включає в себе Золоте узбережжя, океан-коастне місто з широкими піщаними пляжами, райдужне поле. А потім – в тому числі за допомогою вашої допомоги! Я видали цей пункт з маршруту. Вимкніть це не за нічого. Пляжна інфраструктура більшості міст Австралії, як я очікуваний, більш зосереджена на спортсменів або любителях сонячного плавання без парасольки на рушник. Я не перший, ні другий.

У Сіднеї є кілька пляжних зон. Найвідоміший Бондай і Манлі, я був на обох. У обох випадках це широка смужка пляжу з дрібним піском, променадом, далеко - кафе і ресторанами. Не видно (або я не бачив) кафе безпосередньо з видом на океан. У Манлі я не бачив одного на Бондаї, крім льодяківського клубу.

Австралійці вважають це неправильно, щоб оплатити пляж, тому є практично немає пропозицій для оренди парасольок і перукарів. На Бондаї ми все ще взяли парасольки, шезлонги та пляжні рушники, які заплатили щось схоже на $ 50, яка ціна двох на добу. Австралійці без парасольок і навіть на обід. Я не можу зробити це, я не можу бути в відкритому сонці, я повинен тінь.

Ви можете мати хороший час на траві під сосновими деревами. Зверніть увагу на те, скільки таблиць і лавок є! Ви можете принести їжу з вами і мати пікнік. Спирт заборонений законом

Більшість пляжу надається серфінгу. Ви можете плавати тільки в строго позначених місцях. Плавання тут своєрідна: ви прийшли, ви прогуляєте на довгий час коліна-глибока в воді, потім хвилі рулонів – розгляньте, ви купили. Я не спробував. У готелі є душові кабіни зі свіжою водою, але не знайдено ніяких змінних номерів.

Якщо ви йдете трохи далі, ви можете знайти невеликі бухти, де немає хвилі. Але немає оренди пляжного обладнання і багато людей.

Багато людей відпочивають на камені і купують там.

499 р.

Деякі з них працюють.

Це те, що центральна вулиця Манлі виглядає так. Більшість магазинів присвячені купальникам, шламам, серфах і сонцезахисним екранам. Якщо ви забудете щось, ви можете легко придбати.

Це те, що променад виглядає як - широка, висаджується клаптявими шпильками.

Де променад замінюється вузькими прогулянками, сарди люблять це жити на камені. Я був так близькою. Вони нешкідливі, вони просто люблять сонце занадто.

Кілька картин Манлі себе. Він повинен бути приємним для життя океаном!

Будинки з видом на воду.

р.

Це просто Греція!

Я любила пляжі в Австралії - вони приємно ходити, дихати океан повітря, дивитися на людей. Ви можете плавати, але якщо ви не живете в 5-10 хвилин пішки, це незручно: ви повинні перетягнути весь пляжний арсенал з вами з Сіднея, а потім, коли пляж втомився, прогулянка з вологими рушниками в вашому мішку. Варто, якщо ви хочете провести справжній пляжний відпочинок, орендувати квартиру на Манлі або Бондаї, насолодитися сонцем і водою вранці, приїжджати додому, почистити, пообідати, а потім піти в Сідней. Є пором на Манлі (20 хвилин на шляху приблизно), Бондаї можна дістатися на машині (15 хвилин від центру Сідней). Вода в січні склала близько 20 градусів, і я відчуваю себе холодніше в Атлантиці при однаковій температурі.
Якщо ви літаєте в Австралію, але шукаєте 100% пляжний відпочинок і курортні готелі, то краще звернути увагу на Квінсленд, де є багато островів в Кораловому морі з готелями ла Мальдіви. Українська Русский English Острів, є багато красивих пляжів і чудових пляжів.
Всі перераховані вище повністю відноситься до пляжів Мельбурна: вони дуже красиві, відмінно підходять для серфінгу, але не дуже підходящі для тих, хто, як мені, не люблять засмагати без парасольки на рушник.
Сонце активний, сонцезахисний екран є обов'язковим, навіть якщо ви просто вийшли на прогулянку, але в Ізраїлі в квітні я особисто знайшов сонце набагато небезпечніше, ніж в січні в Австралії.
У Мельбурні немає акулів або іншого морського життя. Рятівники працюють на всіх міських пляжах. Якщо ви їздите на машині, ви можете легко дістатися до відокремлених і красивих зон пляжу, де буде ніхто, але ви. Про нас
Так, до речі. Чи знаєте ви, скільки кілометрів пляжів Австралії? 37 000 р.

Фото: darsik-dasha.livejournal.com