Великий комедія

Ступід пан Бун. Смішні люди, про таких людей часто говорять - особа, що не тяглася з інтелектом. І нехай цей образ нехай йому всюди - він, привітаний природою, насправді дуже серйозною людиною. І його становище зобов'язує його ще ближче до царської сім'ї, хоча все ще не серед лицарів. У будь-якому випадку найцікавіший Briton Rowan Atkinson 6 лютого виходить 59 років.

Поява «Чорного Віпера»

Народився в родині фермера. І він молодий. Він змінив школи двічі і навчався з прем'єр-міністром США Тоні Блер. Тільки Британський прем'єр-міністр був два класи старшим. А після вступу до Ньюкаслського університету Рован відкрив деякі навички акторської діяльності. Через два роки Аткінсон став хостом, сценаристом і головним актором радіошоу The Atkinson People. А потім він почав активно брати участь у різних комедіях. З'являються відомі чорні віпери. Але згодом його кар'єра санг соло.

Сім'я Бянь

У 90-му році на екранах з'являється улюблена хаплесна мірдо ім. М. Бяна. Він відразу зачаровує всіх. Шукаю свої антени, глядачі ледве встигнуть зітхнути. Серія зламала рекорди - в середньому він зібрав 20 мільйонів людей на телевізорі. З випуском серії також вирівнюється особисте життя актора. Він маррі макіяжу художника Санетра Честері, з яким він все ще живе в миру і гармонії, піднявшись двох дітей: син Бен і дочка Лілі.

р.

Джонні Англійська: Логінг на швидкості

Rowan Atkinson відомий своєю приголомшливою parodies of відомий spy sagas. Його "Джонний Англійська" позбавляв все, що так довго і злагоджено працював своїх земляків, граючи роль Джеймса Бонда. Але краще не жартувати з ним поза роботою. У разі, якщо він офіційно має право на приводи вантажівок і дорожніх поїздів.

Р

У серії пан Бейан - як одягає «литий чоловік» - завжди приводить навколо на руїну бренду «міні». Цей невеликий автомобіль тепер прикрашений особливим автоматичним музеєм зірок поруч з глянцевим «бойлером» з серії Голлівуду про Батман. Але Аткінсон є власником цілої колекції надзвичайно дорогих спортивних автомобілів марки Aston Martin. Пристрасть для хороших автомобілів - єдине, що належить йому. І нещодавно він викладав кілька сотень тисяч фунтів для чудотворної копії першої моделі англійського гоночного автомобіля - в подарунок до Лондонського музею автомобілів. У своїх стабільних зібраних реальних легендах світової автоіндустрії. Два моделі Aston Martin, Audi A8 Ford Falcon, два варіанти Гонду, McLaren F1, Morgan Aeromax, Morris Traveller, Renault 5 Turbo, Bugatti Veyron 16.4 і Jaguar Mark VII - 1952 реліз. Слово чоловіче, не коні.

518372

Девер Аткінсон йде, він привітний шаутами: «Лок, пан Беан!» З часом він використовувався, щоб подивитися на себе тільки як подвійний його персонажа. «Я думаю, що ми близнюки. Ми відокремили, коли ми були дев'ять років, а з тих пір я вирощував, і він залишається великою дитиною. Невинні роки. Але коли я зустрілася з ним, я сам став той же, актор прийняв. До речі, дата його народження Рован вважає 1 січня 1990 року - день офіційного народження телебачення пана Бейна. Він віддає перевагу інтерв’ю від імені його персонажа. «Що мені здається набагато спокійніше. Після того, як все, навряд чи хтось подумав про відключення досить Bean або просить його нечутливими питаннями." Алас, такий «система охорони» не означає неправомірний, оскільки він не може захистити від доброї любові вентиляторів.

-img8---

Джерело: www.pravda.ru