ІЛ-86. Історія

Іль-86 призначений для перевезення 350 пасажирів. Має 4 НК-86 двигуни. 22 грудня 1976 р. відбувся перший рейс Іль-86 CCCP-86000. З 106 автомобілів, що виробляються, чотири в даний час виконуються - це ВПС Іль-80ВКП (Айр командних пунктів), які відрізняються від пасажирських літаків за відсутності вікон, системи заправки та додаткового обладнання (погана) переднього. 78 автомобілів вирізати, 23 літаки знаходяться в збереженні (і тільки два з них в музеї), одна з них збита. IL-86 з хвостовим числом RA-86103 у 2008 році було передано до УАПЦ MSTU GA, де вона все ще.
Дата виходу і перший рейс: 1989. З 1999 р. до припинення рейсів в 2008 році був третій рейс серед Іль-86 (після 86007, до 86113).

86103 взяв участь у знятті серії «Аеробатика» під назвою авіакомпанії «АЕРУС», але фактично належить до екстремального оператора - «Донаві» («Аерофлот-Дон»).

На екскурсію до УАПЦ ГА буде можливість побачити все це життя. І для тих, хто не отримую, я пропоную фототуру кабіни, де студенти Інституту проходять практичну підготовку.

Я підняю власні сходи в передній і відразу вдарив сходи, що веде до кабіни і кабіни. Ліворуч від сходів за дверима - це інженерна бухта, яку я не знаю на правому.

(Багато)

Інженерна бухта. Які ці пристрої? Поціновувачі, у вас є підлога.

Вид сходів з верхньої палуби.

Постільна посадка.

Ознайомитися з розташуванням рятувального обладнання.

З одного з сходів, дверна панель була спеціально вилучена, щоб вона могла бачити, як все працює.

Зазвичай двері виглядають так.

Цей літак має однокласне планування 3 + 3 + 3 + 3.
Вантажопідйомність IL-86: 3-класне планування для 314 пасажирів, 2-класне планування для 234 та економіки за 350.

Місця 3+2+3.

Кухня.

р.

У Іль-86 є ліфт, який піднімається з їжею з нижнього відсіку.

Шафа біля сходів.

р.

Незнімні вішалка - для безпеки. У разі турбулентності речі не літати по салону.

р.

Як це перше місце 3C, а потім 12E (не 4a і 4b)?
Я нагадував, що хтось закрив знак пам'яті або змінив і святих мотивів. Ваша версія?

Що мені сподобалося про внутрішні літаки, що в деяких типах місць, складених вгору, і ви можете використовувати їх в рейсі як додаткове місце.

Туалети в хвостовій секції.

Я не пам'ятаю наукову назву цього, це просто колекція. Вибачте мене.
Розташований під унітазами в нижньому відсіку, шість бічних труб. Не кинути папір!

Тут є чорні коробки.

р.

Заїзд в хвостик і невеликий багажний відсік.

Задня сходи в салон.

Р

Ще один рейс присутнього сидіння.

Повернемося до Святої Ліги.

р.

р.

Візуальна допомога.

Керівництво по посадці екіпажу.

р.

Я хочу ці лампи в домашніх умовах. Шукаємо виробництво.

Як можна запам'ятати багато кнопок, перемикачів і перемикачів?

Склопластики.

Джерело: fotografersha.livejournal.com