O TOM, KAKIME DOLGEN GUY TRUSSIA

р.
У сови на предметі чоловічого нижню білизну особливо не турбується. Молода людина носила трикотаж, реальні чоловіки носать «сім'я». У цьому випадку «сім'я» часто пришивають дружиною або матір'ю. Не було краще з шкарпетки - від самого дитинства радянський чоловік був інстильований комплексом, що шкарпетки - щось страшне, пахне і обов'язково соромно. І, відповідно, миючі шкарпетки приниження. Все покоління виросло на цих комплексах, але це не про них. Ми говоримо про те, що роздягання трусиків, російська людина часто пристойно втрачає красу через попадання зовнішнього вигляду цих комодів.

І юних хлопців ця проблема не менш виражена, ніж старше покоління. Коварди з деякими вульгарними візерунками зношуються до стану ганчірок, коли друк вже тріскається і все покривається кружками. Іншим екстремальним є гей чоловіки, що надягають гонги і щипці. На тілі чоловіка завжди дивиться знезаду. Навіть на дуже красивому чоловічому тілі. І якщо мова йде про середній хлопець з просто тонованим малюнком, то, незалежно від того, як красива плоска шлунок і філе частина, гонги перетворюють все в тихий жах.
Отже, що має гарний чоловічий нижню білизну?

У англомовній блогосфері є позачергові дебати про те, чи правильно виправжуються брифети (смокти) або боксери (симулятори) Є ще один блог, який збирає фотографії більш-менш відомих знаменитостей, які запалюються вгору. Оцінка ще дорівнює, а кінець протистояння не видно, але компроміс вже знайдеться - короткі боксери. Скорочені щільно посадочні ящики. Вони виглядають найбільш вдало на чоловічому тілі - в той же час красивими, але не дефіантними. Для тих, хто бажає додати дзвінок зараз є кілька додаткових варіантів.
Підтримка. По-перше, термін штовхач був застосований тільки до жіночих бюстгальтерів. Тепер багато виробників нижню білизну розробляють оболонку на нижню білизну так, щоб він підняв «чоловічу гідність». Також зручно і, відповідно до лікарів, корисної для яєчок.

8213316

р.

Покажіть мені, що хтось, хто хотів протрогонути, він вже обурює кільце навколо статевих органів, але цей варіант є дисфункційним і шкідливим, так як він порушує кровообіг, але правильно підібрана ергономічна білизна набагато зручніше. Я знайшов найкращий варіант на Dirk Bikkembergs. У них є зручна гумка, хороша підтримка і одночасно тканина може витримати велику кількість мийки. Плюс, багато моделей розваг. Шорти D&G все ще добре розроблені, але вони завжди мають деякі неприємності з матеріалами, вони не стоять три мити на найбільш обережному режимі.
Я дуже люблю Gridgio, чоловіча версія La Perla. Вони стримані в дизайні, їх логотип невидимий, але тканина дійсно є першим. Бавовна дуже тонка, але міцна, не подається і не вкрита котушками. Цього року вони активно використовують модаль - новий різновид синтетичних, дуже м'яких і гігієнічних. Навіть після прання без кондиціонера модна лляна залишається м'яким і шовковистим дотиком.
Ще одним виробником плой, щоб додати звернення до ящиків, є використання сітки. У чоловічий нижню білизну сітка почала використовувати більше десяти років тому. Я навіть пам'ятаю, що коли я був студентом, у мене було модні труси з прозорими вставками з боків. А вставки були виготовлені з жорсткої синтетичної речовини і іноді набридли. Тепер, завдяки новим матеріалам, сітки стають більш м'якими і приємними.