1017
Боже
Я знав батько, який був дуже добре. Тоді він просто прийняв замовлення, отримав парафію. На всіх, я повинен сказати, що сівалка, добре, просто немає. Зламаний храм в якомусь селищі, три крокові хрести - це ціла парафія. Що таке парафія?
Мій батько був молодий і захоплений. Починався освітлювати місцеве населення. Для залучення флокса якось. Він побував у лікарнях, освячений офіс голови місцевої адміністрації і навіть розповів про загрозу пиття. Яка популярність, звичайно, не завоював. Не допомагає багато. Що ж вони слухали йому, звичайно, з насолодою, лікували його повагу, відчували своїх голів, але в церкві - ні. Вони не хочуть йти.
А потім один день, як звичайно, після щільного обіду він пішов в службу. І справа під час служби, що сталося в животі. Деякі неправильні комбінації їжі, ймовірно. В короткий час він почав виробляти гази всередині. У непропорційних числах. Він був хворим, хворим, але в певній точці, мимовільно, несподівано навіть для себе, туш. Не гучні, але рясні.
Він, безумовно, гасив. Я був втілений всередині, але я не виглядав зовні. Він швидко переповнений себе з ознакою хреста і почав рихуватися разом.
По суті, в храмі немає особливого гріха. Особливо якщо мимовільно і немоволі. Це нормальний фізіологічний процес. І якщо людина створюється в образі і подобі, то Бог також дозволяє собі трохи. Удар. Не так. Казус може статися, якщо виникає запах, досягає відчуття запаху локони. Це може відволіктися від хороших думок і відправляти їх, щоб знайти джерело запаху. Це не дуже добре.
Але стільки ж, що батько згубився, до його задоволення, він не пахнув. Що я був надзвичайно щасливим. І, втомлений від затримки себе, все частіше почали припускати себе шкідливі гази з організму.
І секрет, щоб не пахнув був насправді простим. Капсук з щільної тканини не проходив добре повітря і виявився таким своєрідним дзвінком для вихідної газів. А газ повільно накопичується, накопичується і накопичується. До досягнення критичної маси.
І почитавши молитву за славу Господнього, коли хору співаків ще раз затягував «Галлуюя»! батько випадково доторкнувся свого жилету з курінням, газ розірвав і запалився.
І все раптово весь блок, всі ці три і півкіпси, побачили, як батько раптом, від голови до пальця, покритий синім світом! Що, ви знаєте, синя божественна полум'я! Про те, що вони побачили. У першій думці про те, що він був Богом, який вирішив спалити батька для гріхів до своєї матері посеред служби. Але коли синя полум'я була запашна, і батько з'явився перед приходом злегка, звичайно, злякалися, але негармовані, кожен просто впав в ударному простраті. А батько, знеболюючий кашель в злегка розсіяному бороді, продовжував службу, ніби нічого не сталося.
На наступний день не було церкви. Вони приїхали з села і далеких провінцій. Право людини краще, ніж будь-яка система попередження Міністерства надзвичайних ситуацій. Кожен хоче приєднатися до нового дива. Прес, привітний до відчуттів, не пройшов ні. Новини, аналітичні трансляції на центральних телеканалах. В короткий час парафії перестали вмістити всіх, і за допомогою Божої допомоги потрібно було укладати фундамент нового храму. На щастя, допускаються збори. Новий флок жертвував багато і рясно. Надії повторення дива.
Є лише одна проблема. Неважливо, скільки він спробував, незалежно від того, які експерименти надягають на себе, він ніколи не вдалося повторити поєднання продуктів, що призвело до такого чудотворного результату.
І, ймовірно, прямо. Це Бог. Тому що не існує безліч правих чудес.
Джерело Ваш текст за посиланням. й