15 простих історій, які ви думаєте. й

Сьогодні, один з постійних відвідувачів нашого кафе - це звичайний літній чоловік, який пройшов в нашому ресторані протягом 5 років, залишаючи мене наконечником $500 і заміткою: «Танк тебе, Черил». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я перебуваю жити з сином і його родиною в іншому районі, і я не зможу сніданку з вами більше. Нехай ваше життя буде чарівним. « » » » » » » » » » » » » » »

до Це особливий день. Десять років тому, мій найкращий друг хворий і потрібно пересадку нирок. Я вирішив пожертвувати їй. Вона одружилася сьогодні. вона одружена з чоловіком вона зустрічала 10 років тому в лікарні. І я наречена.

Кілька місяців тому я раптом втратив свою роботу і нічого не платив за оренду квартиру. Коли я пішов до мого поміщика, щоб розповісти йому про рух, він сказав: "Для 10 років, ви були хорошими тенантами. Я знаю, що у вас є жорсткий час, так що візьміть свій час...

Я завжди пряжу на колесах, але сьогодні я повинен отримати карту з рукавного відсіку і я не засмачений мій сидінь Як я прокинувся, довгий алюмінієвий труба знизився з задньої частини вантажівки, яка стояв на світло трафіку перед мною. Вона розім'явила вітрове скло і збоїла прямо на сидіння водія, прямо там, де мій голова був другий. У поліцейських, які прибули на сцену на довгий час були здивовані, що я пережили і як пощастило я був.

Я працюю бухгалтером в невеликій ресторанній мережі. На додаток до мене багато сотень людей працюють в нашій компанії. Криза мала значний вплив на наших клієнтів і надходжень, але ніхто не відкладав наших співробітників. І ніхто не знає, що власник мережі не отримав зарплату за півроку.

Сьогодні, коли я сидів на парковій лаві, не далеко, я бачив літню пару. Вони припинили свій автомобіль під старим дубовим деревом, перетворили на джазову музику і почали танцювати повільний танець. Вони тримали руки і не відчували очі один одному. Потім вони повернулися в машині і поїхали.

Через півроку після того, як мій брат загинув, я кинувся до своєї квартири, яка знаходиться в іншому місті, щоб відсортувати речі. У своєму щотижневику я побачила замітку на столі, що прочитав «смужку до моря», перекреслений, і позначився на коментарі, «Має наступний місяць. й

Три тижні тому я пожертвував деякі мої речі до бездомних. І сьогодні, ходьба по парку, я побачила жінку зносу сорочку. Я посміхнувся і сказав їй: «Велика сорочка!» вона посміхалася і домовилась, «Так, я люблю її занадто!»

Дивовижна історія стала мені сьогодні. Я втратив портфель, що містить $ 200 і, найголовніше, мої документи. Про годину пізніше людина збив на двері, які його знайшли. Все було в місці, всередині був рівно два сотні доларів. Я запропонував незнайомцю винагороду і він погодився взяти половину суми, пояснивши, що він занадто втратив свій гаманець вранці, який містився рівно $ 200 і буде справедливо взяти половину. Він пішов, але прийшов назад після того, як. Він повернув мене на 100 доларів, тому що жінка подарувала йому свій гаманець безпечним і звуком.

Сьогодні я повернувся до роботи через рік відступу. На заводі, де я працюю, був вибух, який залишив мене глухим у вухах. Моє повернення було справжнім святом для мене. Я зустрівся з плакатами, такими як «Що подивитися тебе!», «Велком!», «Ми пропустили вас,» та дев’ять колег навіть навчили мову під час своєї відсутності, щоб полегшити спілкування з ними і зрозуміти мене.

Сьогодні хлопчик з футбольної команди розірвав у сльози радості в середині матчу і проголошено, «Дад,» в руки батька, який тільки повернувся з Афганістану і відразу прийшов до школи, щоб побачити сина.

Сьогодні я був перепрочитаний знак самогубства, я написав 2 вересня 1996 року, два хвилини до мого друга, який сказав мені, що вона була вагітна. Це була єдина причина, яка тримала мене від прийняття незрівнянного кроку. Сьогодні вона моя дружина і ми щасливо одружені протягом багатьох років. Іноді я перечитав цю замітку як нагадку, що немає бездії ситуації, і я повинен бути вдячний долі для надання мені другого шансу.

На сьогоднішній день я прокинувся до моєї дочки, зателефонувавши мені ім'я, як я спав в стаціонарі, де вона була в комі на 98 днів.

Я побачила молодого чоловіка в супермаркеті сьогодні. Він мав дві подарункові картки і купив деякі відеоігри з ними. Як він був про те, щоб залишити, касір сказав йому, що він отримав $12 на картці. Тоді він повернувся в магазин, і вибрав букет для квітів і оплачується за ним з картою в оформленні замовлення, дав касіру. Вона не може протирати посмішку навіть після того, як він залишив.

- Я флорист. На мій магазин прийшов солдат. Він залишає за собою на рік, але перед тим, що він вирішив зробити замовлення, згідно з яким його дружиною кожен п'ятий в цьому році отримає букет квітів з нього. Я дав йому 50% знижки, тому що він зробив мій день щасливим!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное