925
Диворце з Оксфордської медицини
Я не знаю, чи є весняний авітоміноз, або просто curiosity, але я думав, що я подивився на Оксфордську медичну клініку. «І що? – Я думав – реально, якщо виникають проблеми, краще попередити їх, ніж захопити пізніше. І це не двадцять років. Не ще тридцять. Я чекаю. І ціна на опитування – 170 гривень – справді символічно.
Я прибув на вул. Тургеневської. Я чекав у теплому лобі. Запрошення.
Уважний молодий чоловік з напруженим поглядом чекіста слухав причину для відвідування. Він запросив його до найближчого офісу, запропонував лягти і провести ультразвукову діагностику в зоні від поясу до паху. Полювання голови. Я пропоную, щоб отримати плаття. Він дивився на мене знову акуратно. І розгорнув режим лікування на 8000 гривень.
Усвідомляючи, що все дорого сьогодні, я був ще трохи загадки. Це свого роду несподіваних. Більше тестів для вас. Немає комплексної експертизи. І тільки пучок цистерн і пройти деякі процедури. Я спробував дізнатися, що саме я спробую вилікувати і як можна дізнатися на основі УЗД. Молода людина дивилася на мене більш фантастично і сказав, що якщо я не «пулл» весь розмір голосував, то можна піти за схемою тертого лікування. Це буде коштувати вдвічі більше, але результат, ви знаєте.
«Дамн, результат лікування для чого?» Я думав, але запитав питання більш правильно. Може бути, я не повинен, хоча. Відповідь на моє питання була ще одна схема, вже в 2500 гривень, але, за якою мені довелося чистити щось і виконувати інші маніпуляції.
Відчуваємо, як ми говоримо про різні речі. Оскільки мова була однаковою і зрозумілою, ми повинні розуміти один одного без труднощів. Я знайшов подальші спроби з’яснити картину безглуздим і після того, як говорячи, залишили таємничу установу.
Про тиждень пізніше, в розмові з хорошим другом, анестезіологом, згадував коротко мій візит.
«Оксфордська медична» – чистий розлучення на гроші, – вирізати Юру.