Техніка ранкових питань.

71853
Ці питання важливі для того, щоб допомогти вам налаштуватися на день вперед, якщо запитати правильний спосіб.

Як попросити «морінгові питання»?

Коли ви прокидаєте вранці, ви завжди запитаєте про те, що ви усвідомите це або ні. В той час як ви чистити зуби, пити ранкову каву або їсти сніданок, думки постійно проходять через голову.

«Чому я так втомився, чому я не їду на сніданок?» Цей безцільовий потік думок не допомагає вам і в деяких випадках навіть викликає відчуття дискомфорту.

Основна ідея за допомогою ранкових питань полягає в тому, щоб зрозуміти, як починається ваш день. Ось деякі питання, які ви можете запитати, коли ви прокинете вранці:
- що я чекаю з цього дня?
Що буде ідеально в моєму житті сьогодні?
Як зробити цей день абсолютно унікальним?
Яка найкраща річ, яка може статися до мене сьогодні?

Коли ви запитуєте себе ці питання, ви фокусаєтеся на те, що відбувається, як ви хочете. Цікаво, що ваші питання не повинні бути реальними, оскільки ваш мозок може легко знайти відповідь на будь-яке питання, яке ви запитаєте. Якщо ви хочете фантазувати, ви можете скасувати всі ваші фантазії.

Ключ до використання ранкових питань ефективно це зробити протягом 30 днів поспіль. Після цього ваш мозок створить так званий нейроасоціативний зв'язок між особливим настроєм, який ви створюєте за допомогою питань, які ви попросите себе і прокинувшись вранці.