Дочка Євгена Аллена розкриває у відкритому листі як іконічний режисер ріпакував її як дитину

У блогі Нью-Йорк Таймс було опубліковано скандальний лист. Прийнята дочка Голлівудської кіно легенди докладно про історію сексуального зловживання вона закінчилася з Аллену, в тому числі, коли він колись атакував її в мансарді свого дому, потім 7 років.

Вузькі хірурги знаменитостей, які працювали з Алленом, щоб не перетворити сліпий погляд на правду:
Що робити, якщо це ви, Емма камінь? Або ви, Шарлетт Джоансон?
У листі міститься те, що прес описаний як «пристосування» деталі ріпаку:
«Коли я був сім років, Дерев'яний Аллен взяв мене рукою і взяв мене на погано освітлену мансарду на другому поверсі нашого будинку», пише Dylan Farrow. А потім ріпакував мене. й

У 1989 році, коли він нібито ріпакував її.

Протягом двадцяти років директор 78-річної звинуватив молитися його прийнятий доньці в період, коли він періодично зустрівся з матір'ю, актриса Mia Farrow.

р.

Mia і Dylan.

В даний час на заводі єпархіальна дочка Ферові, яка становить 35 років. Директор завжди відмовив від звинувачення сексуального загартування.

У своєму листі Dylan Farrow каже, що вона ніколи не буде відновлена від думки, що Аллен не знайшов винних злочинів.

Той факт, що він пішов з усім, що він зробив мене, захопив мене весь час я вирощував.

На матч в Нью-Йорку було опубліковано години після публікації листа Dylan

«Вооди Аллен – це живий свідчення того, як наше суспільство не визнає жертв сексуального нападу і зловживання. Так уявіть свою сім-річну дочку Woody Allen, яка змащена в горищі. Уявіть своє життя, викинувши на згадку про своє ім’я. Уявіть світ, який пошанує свого торментора. Чи можна ви уявити це? Тепер, що ваш улюблений фільм Woody Allen?
В даний час Голлівудські знаменитості, які працювали з Вудієм Алленом, відповідають заяву Дилан з різними коментарями, від симпатії для Дилану до виходу на кандор.