Режим Depeche - Ви не хочете, якщо ви були в гурті, ви любите!

Привіт, моє ім'я Олеся, я 23 роки. Сьогодні я хочу поділитися з вами, мій сон! Я слухав цей гурт, так як я був 10, мій stepfather любив його, так що зробив І. Щоранку, коли він був з нами, ми прокинемося на Insight. Ми хотіли піти на концерт разом, але він мертвий зараз. Я зроблю мрії з ним! Що було чудово! Побачити своє життя. Це Саша. Хлопець, який допоміг мені досягти мрії. Він розробив свій маршрут, з усіма напрямами, автобусами та мікроавтобусами, зупинками метро, часом, часом, який буде ходити до походу (У мене довелося переїхати по Петро з краю до краю, щоб підібрати квиток, перевірити в хостелі тощо). Абсолютно безкоштовно, тільки тому що я збираюся до концерту! Дякуємо! Я сумнівав доброту людей.

Усе місто та аеропорт були обрамлені логотипом Delta. Вентилятори приходять з усього світу Ми привітали один одного, як старі друзі.

_ Новини

І звичайно, завоювати тишу!

р.

Ми провели захід на човні вранці. Невелике зібрання депологів

1 999 р.

Ми можемо почути в кожному куточку Петра.

Дівчина мала DR. Свята справа на човні. Темний торт

Спільне фото та концерт!

На фото чоловіка (лівий) і друга (праворуч).

1 999 р.

Діпристська родина

Спочатку ми побачили.

Як ми займаємося сидіннями

94292

Коли стартував концерт, він просить, "Дад, де Дайв?"

У комплексі почали пекти ... по середині концерту досягло 41 градусів ... немає бризу, немає кондиціонера ... люди знаходилися від тепла в групах ((єдиний мінус, але ми закінчили!)

І це просто зона вентилятора! Я там десь.

Це те, що ми побачили, але найхолодніші фотографії Рами.

спини були чудовими)

І звичайно відео.

Ласкаво просимо у світ

політика правди

-img22---

Юдас.

на фоні, я піднімаюся) Великий Мартін!

-img23---

Барель гармати

-img24---

В кінці вся КККк забив руки, щоб не пустити мене знову, це вже традиція.

-img25---

«Всі руки піднялися. Це може звучати silly, але він виглядав як величезне поле кукурудзи або щось. Я просто заморожувати. Неважливо, якщо я припинив спів, хвиля не перестала.

Дайв Гахан

-img26---

-img27---

Я відчував мій голос, виходив всі вологі з теплом і тремтінням, але це було варто! Хлопці, якщо у вас є мрія, змусити її стати. Тексти пісень, а це означає: І ви будете відчувати велике щастя !!! У коментарях фото-відео з концертів улюблених гуртів. Це дика енергія і позитив, я дійсно хочу побачити її! Дякуємо за Вашу увагу!

-img28---

Джерело: рибальська сітка