Кожна вистава в фіналі чемпіонату Національної Ліги в Американському футболу є екстраваганцем за незмінених пропорцій. І це стосується не тільки і не стільки спортсменів, як музиканти, які підтримують їх морально. Виконавці, які в різні роки були відзначені, щоб влаштувати свій міні-концерт на розрив фінального матчу, завжди підіймали свою роботу відповідально, професійно і з любов'ю. Любов для Батьківщини, спорту, шанувальників та його покликання пройшов через роки і зараз, в 2014 році для американців, а в той же час для мешканців інших країн, завдяки сучасним технологіям Майкл Джексон буде співати не довше, але його молодий, лояльний і дуже талановитий фанат Бруно Марс. Безперервна безперервність поколінь є те, що дійсно важливо. Прийміть найкращу з ідолу і додавши щось з себе дорого. У нашому музичному світі ця тенденція не спостерігається, але на заході все блискуче просто.
Майкл Джексон, 1993
31 січня точно 21 року тому було визнано кращим в історії Супер-Була. Перш за все Михайло Михайлович Король Попу не тільки не мав бажання або право виконувати погано, він просто не міг. По-друге, шоу зібрав рекордну аудиторію телепередач за ті часи - 1,5 мільярди людей дивилися кожен рух неперевершеного музиканта і танцюриста. По-третє, його шоу мала яскраве повідомлення, оскільки Джексон завжди був для миру у світі.
«Сьогодні ми об’єднуємо для загального призначення: ми всі мрії про створення планети райство, розуміння і щастя. Не варто страждати, особливо наші діти. Настав час для успіху нашої ідеї!
Діана Росс, 1996
У 1996 році аудиторія відзначила в компанії Dina Ross, яка засвідчила пам’ятні хіти «Зупинка в ім’я любові», «Я буду сурвів», «Не гір High Enough» та багато інших. Покажемо на друге місце в перегляді американського телебачення (за даними 96-го року). До речі, ви можете оцінити не тільки спів душі дива, але і приголомшливий для цього часу особливий ефект.
Крістіна Агилера, Енрікі Іглесії, Філ Коллінс і Тоні Бракстон, 2000
На початку нового тисячоліття організатори Super Bowl вирішили взяти сміливий крок, запрошуючи зірку посадки в обличчя початку ідолів кінця 90-х і вже перевірених зірок. Виявилося добре, тому що ви відчуваєте зусиль, роботу і, звичайно, подарунок від вище.
N'Sync, Britney Spears, Марія J. Blige, Аероміт і Nelly, 2001
Найкращий «сімбіоз» важко придумати. І коли ці люди, до речі, деякі з найпопулярніших особистостей у світі поп, рок і хіп-хоп музики, приходять, точно щось побачити.
У2, 2002
Боно і його музиканти присвячують до жертв 9/11 і закликали американцям об'єднатися.
, Україна
No Doubt, Sting and Shania Twain, 2003
Присутність об’єднатися, здавалося б, абсолютно різні виконавці - Я особисто її люблю. Тому аудиторія, ймовірно, більш різноманітна. Проте організатори покинули цю ідею і зараз запрошують тільки один в порядку повороту і запитів.
Janet Jackson і Justin Timberlake, 2004
«Бад хлопчик» Джастін виконав свою обіцянку: після того, як слова «Я тебе не голий кінець цієї пісні», він все одно підібрав чарівність його співзірки Janet Jackson. Це був простий рух, який забезпечив цей показ статусу найбільш скандального в історії супер-Бул. Вартість інциденту CBS $550,000.
Павло Маккартні, 2005
Так що діти могли спокійно дивитися футбол і слухати хорошу музику, організатори запросили колишнього Beatle Paul McCartney. Так як Джастін і Джейнт нічого не робили, тому репутація заходу була відновлена.
р.
Принц, 2007
Через два роки князь на сцені.
Чорний Eyed Peas, Slash and Usher, 2011
Фергі і компанія виконала медлі деяких з найвідоміших і улюблених хітів, в тому числі "Я Gotta Feeling", "Отримай це Старт" і "Чи є любов?" До речі, деякі люди люблять всі ці дії: питання, як «Чому вони співають так погано?» або «Технічні несправності» продовжують розсипатися.
Мадонна, Nikki Minaj і M.I.A., 2012
Якщо у 2011 році все було реальним, тобто без фонограми, то в 2012 році багато сумнівів: були Vogue, Музика, висловити себе, як молитва і дати мені все своє Лувіне? Це питання Елтон Джон запитав, критикуючи Мадонну в інтерв'ю:
Повага всім, хто закинувся перед вами без фонограми, я міг би жити сонцем. Але ні, це так важко для вас!
Бейонсе і Дестини Дитина, 2013
Минулого року, Бейонсе та її колишніх колег у дівчині групи Дестини Дитина були відповідальні за барвисту виставу. Звісно, співачка проживала до очікувань і її виконання не була визнана найкращою в історії «Супер Боул» після красивої вистави Майкла Джексона. Але не було ніяких відварів - через неправильні мікрофони, інші дівчата не були
Бруно Марс, 2014
У вихідні супер Bowl головоломка буде Бруно Марс. Музиканти готуються до цієї події майже на півроку, тому він обіцяє, що це буде гарячим!