Після переїзду в новий будинок діти почали ходити на стіни і говорити в інших голосах.

Габаритний зображення

З індіанської поліцейської поліції її діти могли прогулятися на стінах, стрибати і поговорити з привидами. Після контакту з сім'єю, жіночий рахунок був підтверджений поліцейським і соціальним працівникам. Карл Остін, досвідчений офіцер поліції з більш ніж 35-річним досвідом, переконаний, що криві оповідання про демони є вірним. Коли дві психіки побували терористичну матір'ю, вони сказали, що будинок живе у своїх дітей був повним демонів. У той же час вони рахували більше двохсот інших р.

Психологи, які спілкувалися з сім'єю в офіційних звітах, писали, що в будинку була деяка паранормальна активність. Вони заявили про те, що дев'ятирічний старт говоріння в голосах інших людей і ходьба на стінах і стелях. Після відвідування будинку і розмови з Латоєю, капітан Остін прийняв віру в історію жінки.

Офіційні документи подаються з відділом захисту дитини докладно дивні події, які відбувалися в домашніх умовах, свідків медиків та інших державних службовців, які спілкуються з родиною. Тим не менш, деякі свідки жахливих подій, таких як Chaplain Mike Maginot, були скептичними історіями, які діти володіли демонами. Чоловік сказав, що після зцілення дітей і їх матері вони тільки реагують, коли він говорить про демонів.

«Коли я славив Бога на латинській мові, не було реакції, але коли я почав судити демон, дитина буде реагувати». Щоб захистити конфіденційність дітей, їх імена не були оприлюднені громадськими, але повідомляється, що сім'я проживала в Грурі, Індіані.

Після того, як вони переїхали в новий будинок. Згідно з Латою, лише через кілька днів вона побачила свою дочку, що переходить над ліжком. Жінки пізнають свого сім-річного сина, приховавши в шафі, говорячи з іншим хлопчиком, що тільки він міг бачити. Повідомляється, що хлопчик кинув зло духом з ванної, після чого йому довелося класти стібки на поранену голову. 14767

Сім'я в кінцевому підсумку залишила дивний будинок, перебуваючи в Індіанаполіс. Як говорить жінка, після переїзду, проблеми почали підходити. Тим не менш, нові тенденції, які зараз живуть в будинку нібито занурилися демони, скажуть, що вони не помітили будь-яку паранормальну активність.

Джерело: fedpost.ru/lydi/44682-posle-pereezda-v-novyj-dom-deti-stali-xodit-po-stenam-i.html