Перехід на нову реальність

1) Ви ніколи не скажете, "" Я не знаю, "" бо це не відповідає дійсній правді. «Я знаю» – це реальна віра, яка буде підтверджена дуже швидко за фактами, всі знання в межах Вас і будуть розкриті вчасно.

(2) Ви більше не маєте зображень про себе і ідеї про себе, про ваші звички, тому вашу особистість і ваші реакції на світ з'єднуються з цього. Ви чистий і порожній. Ви просто. І завжди відкриті до виразу нескінченного різноманіття.

(3) Без сумніву. Дубт про ізоляцію у своїх слабких сторонах і стверджуючи себе в них. Це анкер старого світу. Довбці відображають страх можливих негативних наслідків в майбутньому. У новій реальності немає негативних наслідків. Все зроблено для хорошого.

(4) Не залежно від людей, від їх участі в житті. Відмова від залучення їх до життя, через невизначеність у своїх здібностях. Немає залежності від обставин. Циркумстанци не поза вами, вони є частиною вас.

5) Концепція влади не існує в житті. Влада держави над вами, влада над вами, влада лідера, вся система на основі принципу живлення. Ви з цієї гри.

(6) Свідомість майстра свого життя, який повністю передає все, що відбувається в житті і створює свою реальність.

(Українська) Отримувати і відпускати всі старі у вас і більше не послужіння, не заперечуючи або визнаючи ці частини у вас, але свідомо і з непохитним від вашого життя.

8) Повна і безумовна довіра в собі, все, що відбувається в житті і потрапляє в життя. Розуміння всього, що відбувається вам як великий хороший і прояв любові до тебе.

(9) Розуміння Вашої сили зі світом, Вашої ідентичності та світу. Розуміння всіх форм в складі себе.