Пристрій Палацового Міста в Санкт-Петербурзі

Найкориснішим і структурно складним містом Санкт-Петербурга є палац міст, але звичайні люди дивляться його тільки з верхньої сторони або максимуму з води, і вони ніколи не вгадають, що всередині місту. Я припускаю, що він виглядає після реконструкції. міст, побудований в 1912-1916 рр., був названий після Зимового палацу і палацу набережної поруч з ним. З 2008 року Палац міст вичерпнув свій ресурс, а з 21 жовтня 2012 року повністю реконструйований всього року.

541673

На 2 м., після виклику наради, я залишаю машину біля стовпців Рострал і підійшов до мосту.

7453047р.

Письмовий фортеце Петра і Павла. До речі, ви можете спостерігати дуже цікавий оптичний ефект, від Палацу мосту фортеця здається набагато далі, ніж палац міст з пляжу Петропавлівка.

р.

Я збираюся через сітчасту сходи.

Я проходжу невеликим коридором і побачивши зависання гігантського крила мосту. Довжина мосту становить 250 м, а довжина прольоту становить 39 метрів. Старі крильця вийшли в розпад і повністю реконструювали. На реконструкцію палацового місту, старий і постійно ламав редуктор заміщений гідравлічним.

Після урочистої доставки мосту 19 жовтня 2013 року техніки повинні регулювати систему керівництва.

Мостове керівництво здійснюється через невеликий пульт з сенсорним екраном. На жаль, всі електронні пристрої є іноземними.

р.

Весь міст можна заварити і заварити протягом трьох хвилин. Будівельники міст ніколи не кажуть «будувати міст», використовуючи замість виразу «будувати прольот».

Панель управління насосом

Кульки мосту піднімаються 61 градусів. Максимальний допустимий кут ліфтингу становить 69°. Після підйому крило підтримується механізмом змішування.

Контроль відеоспостереження комп'ютером і технологічною схемою крилового керівництва

На ніч вітер впав у місті з густами до 16 м / с. При сильному вітрі флуктуації можуть досягати 1,5 м. На ноутбуці видно графік коливань верхньої частини мосту.

Панель управління Guidance

Як і будь-який знімний пульт має невелике місце для засмаги.

Контрольно-посадкових вогнів, а також стійки системи відеоспостереження.

р.

, Україна

Від прольоту можна атакувати до 100 кг сміття.

Р.

Знижує противагу і утримує проміжок, а противага тримає механізм запікання, який знаходиться в колодязі на глибині 6,0 метрів нижче координати води в Неві.

418368

У 15 секунд міст подорожує досить довгою відстані, щоб змащувати фото.

3610Р. 4200Р.

Трубопроводи гідравлічних циліндрів підйомної противаги

4242

Захищаючи через вузьку галерею

р.

За металевою структурою є дорожня дорога з шириною 22 метрів. Трубопроводи гідравлічних циліндрів опорних стійок видимі, на які висаджують противагу для розвантаження крильця.

І опадають тролейні дроти.

Зварювальник все ще відпочиває, він не очікується роботи сьогодні

На відстані можна побачити підйом гідравлічних циліндрів діаметром 500 мм. Знову, на жаль, іноземне виробництво.

За допомогою металевих ферм можна побачити Собор Святого Ісаака та адміралти

Ви можете побачити залишки старого електромеханічного механізму підйому передач.

Шукайте на флайбі

І боковини.

р.

З центру управління є вихід на Neva, на невеликому балконі

З якого зручно орендувати Зимовий палац.

Ісаак собор

Об'єм на відстані 384,467 км від місяця

Так само, як і проходячи туги, бруски, плаваючі крани та інші судна.

4402652

р.

Чудова панорама ночі Нева аквазони

На відстані є Троїцький міст, і за ним знаходиться Літенський міст.

111189

Петропавлівка і Ісаак

Р

Будівля готелю "Санкт-Петербург", фрегат "Грайс" і підвісна будівля з хребтом - житловий комплекс "Аурора"

Палац Quay

Адміральність набережної та палацу Великого князя Михайловича, онука імператора Миколая І, який не жив у будівництві

Дуже сильний вітер ударів і дощ змащує всі фотографії і нарешті приводить мене з вулиці будинку.

Джерело: Метео.livejournal.com