Девон Віндзор є американський модель, який на самому початку своєї кар'єри. Проте, у скарбниці своїх досягнень вже можна зарахувати появу на секретному шоу Вікторія у 2013 році. Це коли Девон був впізнаваний.
р.
Девон почав свою кар'єру, як багато моделей, як підліток. вона була дуже високою і тонкою дівчиною. Після того, як він був у Сент-Луїсі, де Девон від, вона підійшов до фотографа Сузи Горман і запропонував спробувати себе як модель. Так Девон підписали договір з агентством Лос-Анджелес, потім в Нью-Йорку.
9922940р.
У школі Девон зробив багато спорту, через які вона набула кілька спортивної форми. Девон мав чути багато відмов через її фігуру. Тоді Девон вирішив схуднути, щоб отримати роботу. Він був важким періодом для Віндзора. В першу чергу кар’єра Девона не дуже добре працює. Це було те, що називається комерційною моделлю. Перший подіумний вигляд був для шоу Дуглас Ганант. Девон також був знятий для реклами, як престижний, так і не дуже. І сталося диво, інакше не можна сказати. Вона була привезена в шоу Prada, а потім вона фарбувала її волосся, ставши платиновим блондинкам.
9922940р.
9922940р.
Після цього кожен раптом хотів побачити свою модель в своєму шоу. Вона отримала можливість взяти подіум кращих шоу, включаючи Chanel, Stella McCartney, Celine, Dior і Jean Paul Gaultier.
А також обличчя осені Мошино/зима 2013-2014 рекламна кампанія:
І отримав запрошення на Таємне шоу Вікторія:
«Чи не хотів мене, а потім раптом я працюю як божевільна людина. Це божевільний, сказав Віндзор, який був названий одним з кращих новачків восени 2013 року на моделях.com.
Девон отримав достатню роботу зараз. Вона знімається як для реклами, так і йде як модель на катанку.
9922940р.
9922940р.
42857031
Деякі молоді моделі дійсно успішні, але речі відбуваються так швидко, в божевільному ритмі. Іноді немає часу на сонці або навіть думають. А що відбувається протягом місяця. І в кінці варто. Я не можу уявити, що 16 років. На 19, я можу ледь обробити його. й
Девон отримав в інтерв'ю, що якщо її кар'єра не працювала, вона стала варильною або хлібопекарською. Девон любить варити і зробити закуски. Вона також має солодкий зуб, який заохочує її шукати і експериментувати з рецептами, щоб зробити їх більш придатними для себе.