Екстрим спорт

Як зробити екстремальний спорт? Пропустити стрибок над абісами? Сходження на круту гору? Зняти пустельне узбережжя? Ми живемо в епоху, де ви можете спробувати все - найбільш віддалене місце на Землі може бути досягнуто і найдивовижніші речі можуть бути досвідчені в різних частинах світу. У цьому огляді я збираю рідкісні фотографії найнебезпечніших і чарівних моментів в екстремальній перспективі. Ми дивимося і отримаємось, насолоджуючись себе.

Сноубординг в Швейцарії

Фотограф, який взяв цю фотографію з вертольота, згадував, що він був для свого друга, сноубордера. На цій точці, останній, дійсно, пройшов непростий тест, балансуючи на краю життя і смерті. А коли він потрапив до тихого місця, він сказав: «Це завжди важко боротися з матір'ю природи, бо ви знаєте, одна помилка і ви втратите. й

Ліфтинг в Канаді

Ліс (фотооператор) нагадує, що коли вони прибули на сайт, з'явилася ще одна група людей, які обговорювали область. "Нехай, ні, - сказав він, "це занадто багато для нас."

Ліс і його друзі не знали, що це місце було вважати святим і наповненим чимось таємничим. - Він сказав.

Але коли прийшов до матерії, льодовики змушені боротися з «сніжними демонами» – сніговими вітрами, повною сисним пилом. Це був реальний тест.

Free-climbing, Тасманія, Австралія

На цій фото два скелелазні - качка і декан - спробуйте майстер "Тотем", величезний природний стовпчик каменю.

«Нікому не з'являвся, як це раніше. Але ми зрозуміли, що ми можемо зробити це, другий вітер відкрився, навіть якщо у нас були синці і рани.

Дак і Декан працювали протягом 15 днів, щоб з'ясувати маршрут, який міг прийняти до скеля. Вони мали врахувати не тільки схил і гладкість поверхні, але і сильний океан вітер, який на деякий день приніс стільки вологи, що камінь став слизьким. І якщо хвилі занадто близько, в будь-який момент, одна з них - досить висока -- може буквально заковтнути вас в океан.

Сходження без страхування (Солінг Deepwater), Оман

Глибоководне солоування - це тип сходження на водяні породи. Абсолютно без страхування, використовуючи тільки власну міцність.

Фотограф Джиммі Хін (Національний географічний) мав піднятися з камерою на краю скелі, щоб керувати цим малюнком. Він не знає, як підуть Алекс. Кожен м'яз в тілі спортсмена зданий десятьм. Але це був великий момент.

Сходження на гірський велосипед з пагорбів біля річки Грін, Ута, США

Карстен, спортсмен, згадує, скільки задоволення він просто бачив місцевості, він збирався. Не буде місця для боредом - земля нерівномірна, є безліч ямок і ямок, поворотів і сюрпризів. Напрямок руху завжди може змінюватися від гладкості до екстремальних. Будь-який цикл може знадобитися. «Це так багато, як катання на велосипеді в диференції», - коментує Карстен.

Фотографія Джейні ноти, що «земля в цій області повинна бути такою ж, як місяць, якщо ми можемо коли-небудь їздити на місяць». "І все ж," він шейкає голову, "дивлячись, хто скейт набагато простіше, ніж їзда себе."

Каякінг в Мексиці

Фото було взято в кінці маршруту, в самому розділі «коші» річки. До цього говорить фотограф Маркус, байдарки перенесли падіння на 25, 6, 22 і знову 6 метрів і, в кінці, ще 15 метрів. Кожен водоспад пропущений в матерії секунд. Неймовірно важко і кожен повинен розраховувати на команду, особливо якщо щось йде неправильно.

Віндсерфінг в Орегоні, США

«Я свідомо залишився на воді до заходу сонця, хоча я пам'ятаю, як холодно я був. Правда, я хотів взяти хорошу фотографію, і я думаю, що ми зуміли, - сказав Сівер, намотування.

Місце, де фото було взято, знаходиться 6 годин з Портланду, і він завжди обмотується тут, оскільки повітряні струми літати з півночі і на півдні. В цьому місці немає простого, але Сівер приїжджає сюди довго.

Випромінювання вітру можна використовувати як енергію, що призводить до ходьба в п'ять разів швидше, ніж нормально. «Я також люблю, що вона пуститься, тому що місце взагалі не популярне. Багато людей менш весело. й

Фотограф тільки помітив, що з такими вітрами вертоліт занурився збоку в сторону, і це не так легко зробити гарне фото. Уявіть, що пілот і фотограф є друзями, і це все, що вони отримали.

Що про вас ви спробували екстремальні види спорту?