Як створити мультфільм Пригоди капітана Wrungel

Генія картини визначає час. І якщо десятиліття пройдуть, і глядач не відхиляє від екрана, то це шедевр. "Врунгель" з цього списку.

"Врунгель" - 35. Коли прем'єра першого радянського анімаційного серіалу у 1979 році не було дітей. Вони буквально застрягають до телевізора за 10 хвилин. І було щодня, поки всі 13 епізодів мультфільму. Усього, двогодинна авантюрна історія «Пригоди капітана Wrungel» Девіда Черкаси зробила справжній прорив в анімації.

Анімація була створена в техніці реле, але є також намальована анімація. Крім того, коли об'єкт рухається або від глядача, це імітація зйомок. Вперше використовується поєднання анімації та кіно: в одному з серії, знятих з Солярі Тарковського. Картина фарширована техніками авангарду, які не перешкоджають її перетворенню мегаполісу з багатоканальною аудиторією. Висловлення «історія – неприємність» визначає історію, а фрази персонажів з мультфільму негайно пішли на людей:

Ма бене;
«Настійно пити підборіддя, постійно повний і п'яний, oh так!»
«Я думаю, що це тютюн! - ярмарок досить. Дихати, хлопці! ;
"Подорож." Твої пісні засмаги!
Порошок, ви обсмажте на повільному вогні. Але я збираюся зробити щось гірше для вас. Я скажу вам, і ви повинні бути чесними!
Давайте мені чекали в піраміді Хеопса, восьмому мумії, третій коридор зліва.
«Я там і тут, де вони надсилають. Вони часто роблять.

«Я думав про жінок, і мультфільми зробили прогулянку. й

Давид Черкаси розповів, як він не міг знайти голос «м’яти» для Врунгель
Чому він танцював голий на столі, де він взяв його бандитів і чому цензура нехай мафія проходить

до Після прем'єри мультфільму я, як і всі діти потім, кинувся читати книгу, але не знайшов слід детектива з крадіжкою Венери.

Я розповідаю тебе. На «Київнаучфільмі» письменник Іван Воробйов відправив сценарій на основі «Пригоди капітана Врунгельа» Некрасова – це просто захоплююча подорож. Але не існує конфлікту. І я придумав ідею крадіжки статуї Венери, тому головний приїхав. Потім бандери і агент Zero X. Я прочитав книгу з дивовижними кресленнями Костянтина Rotov перед війною. Художник вразив, зникнув книгу. Коли це з'явилася, не було ілюстрації Rotov генія.

р.

- Чи є цензура тихо, що дозволить вам покласти на місце членів мафії?

- Все було дозволено в анімації. Київ — периферія. У Москві, однак, це було тісно диво.

до І чому мультфільми в Києві зробити студію документів?

- До війни Київнаучфільм мав анімаційний майстер-клас. Для мене основними вчителями є Дісней і Дейкін. Як працював останній, я бачив на «Союзмультфільмі», де я відправив на бізнес-турі. Дейкін поглянув тільки око - і швидко редагував, відкидаючи непотрібні малюнки. Я працював інженером після обробки KISI, але я добре звернувся. Я був обраний для студії. Де потім прийшли мої друзі: Володиа Дахно, Алла Грачева, Марик Дрейцюн. Коли Союзмультфільм почав програти обличчя, наша студія, навпаки, отримала імпульс. Згодом вони знову розгорнулися: Юрій Норштейн, Едуард Назаров. У нас є інша культура – п’є сік Києва. Ми не краще, не гірше, ми різні.

- У вас є голосова проблема?

- Так, але тільки з капітаном Wrungel. Три епізоди були завершені, і я не знайшов такого флісного голосу. Я запросив Олега Анофрева, Григорій Гай з Театру Товстонов. Він сказав: «У мене є проблема з слуховою музикою». Я не розумію скільки. Є 19 пісень в мультфільмі. Хлопець записав одну пісню в день! Він не слухав. Але коли Зіновий Єфімович Гердт прибув, все звучало. Все було рівним, і раптом красивою. Анімація – голос, малювання, рух та музика. На жаль, у вас є багато людей, які живуть і живуть. Ми збираємося до них! Гердт так багато нюансів в одному вирокі! Прогулянка по п'яти або шість днів, п'ятий. Він був настільки розумним, що його розум навіть пригнічений, при цьому нічого особливого.

до Що про Дараду, який озвучив Giulico Banditto? Де ви отримали ромашки?

- Я і Сенья були знайомі в студії «Наш дім» Марка Розумовського. Це рівень! Ще одне джерело натхнення – Гаррі Коопера Західного Я дивився в клубі Ірпеня. Юрій Норштейн колись сказав: «Використання вміла. й

3610Р. 4200Р.

до Ви створили інший рівень свободи. Країна санг: "Ми постійно п'ятаємо підборіддя, постійно ссанимі і п'яні..." Єгипет, підводний човен, гармати, карти, яхти, лазні, booze. До речі, що збереглася історія, яку містяну фольклору, де ви танцювали на столі?

- Вже працюю в Київнаучфільмі, я пішов на стару роботу в Проекталконструкції, щоб відсвяткувати 1961. Я випив склянку вина. Він був трохи нудним, кожен розщеплений. Я роздягнув і танцював на столі - половина людей повернулися назад. Я був в настрою, щоб перемішати залу!

- Ви відчинили свободу слова 60-х років!

- Ви можете сказати: В іншому випадку, вони кладуть мене в тюрму, і я був просто з Комсомоль і переданий в світильники! До речі, я працював освітлювачем на живописі «Бегін два кролики»!

- Ви зрозуміли, що ви присутні при створенні шедевра?

до Ні, звичайно, ні. Ви знаєте, що я думаю? Жінки. І все інше, в тому числі мультфільми, він зробив.

«Замок має багато мене, і Chef має багато конструктора сцени дядька Колі. й

Євген Паперний розповів нам, хто скопійував голоси за голос, і як вони відвертають всю кінокомпанії

- Євген, ви голосували в мультфільмі Лома, керівник, директор зоопарку, репортера, члена яхт клубу. Чому так багато голосів?

- Я мав великий набір спостерігачів від Шчукської школи. Я відіграв багато однокласників і вчителів. Я закопав їх на капусти. Головний був обробник сценічного дядька Kolya Bersenev - він завжди мав сигарету в роті, головний у нашому мультфільмі - також з сигаром. Він сказав: "Ви не студенти, ви не розбили, незламані сексти." І ви будете вмирати на станції. Він проповідував такий майбутній для тих, хто подарував йому копіювати. Я і Костя Райкін зробив сцену: Костя розглянув поганий студент, і я дядько Коля, який навчав йому мудрості життя. А делікатно продемонстрував Дядько Кокла. Він любив! Дядько Kohl сам подарував точну клітку. У нас був такий старий педагог-професор, екс-страктор театру Вахтанго - Вера Львів, який був поєднаний з хворобою Паркінсона. Дядько Kohl назвав її королева вібрацій. Так, коли Дядько Коля дивився на нашу сцену, він сказав: «Я даду, щоб зображувати себе». Він робить так акуратно, так і смачно. Ось як народився головний.

- І Лом?

до Він записується з Лені Слуцького, сценариста та близького друга Давида Черкаси. Він такий вічно життєрадісний оптимізм з хріном. Не зуби, але коноплі величезного розміру.

- Любом, потім перетворився в д-р Райсей з острова скарб.

- Так, але Лівсея вже випереджений гранатомет. І ось позитивний приклад для дітей. Він захотів приєднатися до ВМС.

до Хоча він не без невеликого дотику ідіозії.

- Так, прямо. Але парадоксально, є багато мене в ньому. Я був 29 років, свіжо випечений художник. Голос енергійний. Я подарував йому весь ентузіазм. Я був фізично добрим спортсменом. Він вигинає, але також тримає фиг в кишені: чим помічник Лом не мріє стати капітаном? У Києві багато з них - з сіл. На відміну від рідних Києва, вони мають стимул для розбиття стін!

- Чи ви перехресні шляхи з Зіновим Гердтом?

- Я зустрів його тут. Він стояв з ним на мікрофоні. Це не менше вісім годин, іноді дванадцять. І він ламе, одна нога десять сантиметрів коротше. Він підняв коротку ногу на стілець, і стояв на здоровий. Не легко.

- Чому не можна сидіти?

- Тому що ви повинні рухатися так, щоб тіло працює в процесі голосу. Пластика впливає на інтонацію. Але ми не тільки працювали з Гердтом, але і відпочивали. Запрошення до свого номера в готелі в центрі столиці на Пушкіні. Черкаський, І, Йора Кішко, який озвучив Fuchs, є людиною десятої чоловічої компанії. Гердт курив багато. І тільки Марльборо. Ми припинили напій і закуску, і Гердт перебуватимуться на вході. У п'яти хвилинах щасливі один мух. "Я так, "так ви не бачили мого трикутного кидання." Але його хитрість побачила стара леді на іншу сторону Пушкінської. Вона розповіла Гердт, «Ви не тільки талановитого митця, який ви є видатним спортсменом. й

- Художники люблять дітей...

до Ми будемо грати до старого! Ви повинні вірити в обставини. Зроби його невірно.

- Чи знаєте ви що про реальні яхт-клуби?

- Тоді ні. Я мав катер, але пізніше. Я був таким фольгом, що я купив яхту вагою два тонни. У 1983 р. на індивідуальному проекті пройшла яхта. 10-місний салон. Коли бензин став більш дорогим, я зрозумів, що я б був без штани. І продаю його.

до Що це називається? Не "Вікторія"?

- Ні (луги), це лише номер. Але всі знають це катер. Девід отримав мене в це. Але у нього був мотобот. А після запису на студію ми скажемо. Він мав вафельний там з нашою жвавою участю - з Наталою Чернишева, яка стала дружиною. Аніматор. Я був асистентом. Я виріс як режисер. Так вони ковзали: Девід, мене, Наташа, Джора Кішко. У Школі Шчука. Кішко перетягував мене до Києва. Давид дізнався про те, що були Щечинський, і відразу ми пішли на студію. Ми починали з десятихвилинними мультфільмами. І ось ми йдемо. І ось наказ гова.
Серія Wrungel!

Умови моря в багатопрофільних умовах є право

Повторний учасник морських і океанських переправ, архітектор яхт, капітан і творець яхти «Купава» (9, 2 метрів, зміщення 3,5 тонн), який у 2009 році зробив кругло-світню подорож, - Юрій Бондар розповів нам: «Сі умови в мультфільмі, наприклад: «брашпірель», «штиль», «баласт». На основі книги Андрія Некрасова, який був вітрильником. Але, звичайно, все це в дещо спрощеній формі, але вона подається весело і зрозуміло для дітей. Якщо Вингель лежить, це небагато. Впевненість, що «що ви зателефонуєте яхту, вона буде вітрила». У кінофільмі знаходиться підвал моря, що береться з реальної яхти. До речі, потрібно старе сухе дерево, щоб побудувати яхту. І тут була взята сира і ситуація приносила до фантазії гранату - яхта приймала корінь (луги). Смішні і ім'я помічника - брухту, враховуючи, що брухт не був плаваючий об'єкт. Вони кажуть, «Ви купуєте як axe». Призначений для позначення першої переправи еквататора. Початківці змащують маслом палива, шоколадом - під девілами. На «Купав» заливаємо тільки воду. І кілька кріплень солоної Атлантичної води. У бочку "копати" - ініціація - є така річ теж.

й