8 типових пасажирів громадського транспорту

Кожна людина, яка не має власного автомобіля, повинна використовувати громадський транспорт. Багато з вас, ймовірно, погоджуються, що більшість пасажирів можуть бути розділені на кілька категорій. Давайте подивимося на найвідоміші типи.

Я просто сидю тут з моїми навушниками $ 300, вирощеними важкою роком або рапсом, і я не подбаю, що ви думаєте про мої унікальні музичні вподобання. Я може бути глухим протягом тридцяти років, але принаймні зараз я не буду слухати автобусний водій наполягати на пасажирів, що переміщаються навколо.

р.

Я можу побачити автобус, пов'язаний з людьми. Але це місце для вікна береться. Чи не ви бачите? Моя сумка сидить тут. Якщо ви попросите, звичайно, я з радістю відпустіть його для вас, викликаючи незручності людям, що стоять поруч. Але нічого не буде голодувати, але ви будете сидіти. Приходьте, я знаю, що ви не поп...

45,400969

Кожен розгін! Я заголовок. Я повинен бути першим. Ви не можете бути другим для мене. Як тільки автобус починає гальмувати, я відразу зламаю і кисть, це сеча, до виходу, відкидаючи все і кожен на моєму шляху. Я не маю часу, щоб пояснити вам, але ви все ще не знаєте, як важливо я.

«О, мій Бог, що це?» Вибачте мене, є те, що ви хочете сказати? О, так, мій мішок, як ви, Добре, це океї, що я приклею його в обличчя і вдарив вам в голові кілька разів. Немає цегли, просто пара банок. Будьте хворими! Не бачите, що автобус повністю? Де я поставив її? Поставити його вниз? Ні, я не маю.

Ну, я все сидів. Водій! О, я бачу місце на іншому кінці автобуса. Як я повинен отримати через натовп непристойних людей навколо мене? Нехай я думаю... О, інше місце! До вікна, як я люблю. Все ще стоїть, це мій!

Я знаю, що ми не знаємо один одного і ми тут випадково, але мені дуже потрібно поговорити з вами. О, ви слухаєте музику... Ну, це океї. Я збираюся запитати вас до тих пір, поки ви не згасали, і ви витягуєте навушники з вуха, щоб нарешті відповісти мені.

Приїжджайте, не сором'язливі, йти вперед. Люди будуть дуже зацікавлені в навчанні про бурхливе інтимне життя вашої дівчини, історія вашої хвороби, про чоловіка козацтва, сусіди моронів ... А голосніше, або вони не слухали, що це Катка з другого входу!

Про нас Громадський транспорт, особливо влітку, може бути у порівнянні з газовою камерою, і всі завдяки пасажирам, які:
Ви бачили рекламу AXE?
Вони думають, що чим більше парфумів вони заливають на себе, тим краще.
- куріння.
- вони люблять дихати на оточуючих;
Вони люблять часник і цибулю.
мають проблеми з шлунково-кишковим трактом;
Я забув, що особиста гігієна.

Джерело: www.collegehumor.com