4054
17 страв у ресторанах США
американці не виступають проти здорового харчування. Незважаючи на величезну кількість різних сайтів про правильне харчування і просування здорового способу життя, ця країна, як видається, особливо шукаєте страви, які можуть максимально ослаблити здоров'я. У нас є 17 американських ресторанних страв з приголомшливо високим вмістом калорій. Combo Lo Mein, P.F. Chang, 1968 калорій.
Я вважаю, що корм P.F. Chang розроблений для виключної мети імітації китайської кухні та розподілу калорій.
Авокадо і яєчні рулети, Чізкейк завод, 963 калорій.
Ця закуска вражає переважно тим, що страва на основі овочів створила щось з більш калорійними, ніж середня не вегетативна страва.
Салат з курячого каштану (з соусом), T.G.I. П'ятниця, 1,360 калорій.
Доповнення смаженої курки в салат є гарною ідеєю, оскільки це важливо, щоб вона містить більше калорій, ніж більшість подвійних сироварних компаній. Це, ймовірно, робота Т.Г.І. П'ятниця.
Croissonic ранковий сендвіч, Sonic, 650 калорій.
Перш за все, я хотів би знати, якщо я єдина людина, яка святилася в думці про надходження яйце на хліб + сир + жир. Що, я думаю, що це не просто. А якщо ви збираєтеся зробити це, чому не замініть ковбасу шинкою і відразу ж полосніть себе 130 калорій? Чому ми завжди повинні щось, що не дуже корисно?
Брауні Blue Ribbon, Applebee, 1,290 калорій.
Ніщо не так добре, як легкий десерт, що містить 65% від щоденного споживання калорій.
Shake PB&C, Creamery Coldstone, 2010 калорій.
Здавалося б, що це майже неможливо уявити напій, що містить стільки калорій.
Bloomin цибулю, Outback Steakhouse, 1948 калорій.
Я хотів би сказати, що я ніколи не їсти його знову дав, як це шкідливо, але я, ймовірно, буде. Про нас
Біла шоколадна мока Venti, Starbucks, 620 калорій.
Для початку дня, ніж з ранковою кавою, яка містить більше калорій, цукру і жиру, ніж більшість продуктів, які ви споживаєте. Ми знаємо, що це шкідливе, і все ж ми безмежно розміщуємо в Instagram наші фотографії дійсно рідкого масла з Starbucks.
Салат Цезар з куркою (з соусом), Macaroni Grill, 870 калорій.
Ви готові видалити курячий салат «Цезар» з переліку «розумних і здорових продуктів» один раз і назавжди?
Курячий стейк з яйцями і ковбасою, IHOP, 1,850 калорій.
IHOP - це крихке місце. Ця страва і калорій вона містить, за визначенням, гельська суміш. Не варто їсти це, нехай тільки вранці. (Подивитися сендвіч в домашніх умовах.)
Sab Marinara з фрикадельками, Subway, 560 калорій.
Ця страва, ймовірно, скаже вам, і ви думаєте, що це блюдо насправді не так страшно, але ми повинні перетворити його на вміст натрію: 1,590 міліграми, які приблизно 70% від того, що ми повинні отримати в день.
Риба з смаженою картоплею, Чізкейк завод, 1920 калорій
Чізкейк завод з неймовірним монстром!
Повний Сьєрра індички, Panera Bread, 810 калорій.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тусканський гумус з лаваш, Каліфорнія Піца кухня, 970 калорій.
Зачекайте, немає! Не гумус! Будь-який, але гумус!
омат суп з базиліком Аврора, Cosi, 597 калорій.
Навіть якщо ви не замовляєте це нібито "здорове" блюдо з смаженим сиром, ви робите себе на користь (ви не будете насичені натрієм).
Pecanbon стандартний розмір, Cinnabon, 1080 калорій.
Я відчуваю, що найчесніше про Сіннабони, що вони не дуже добре. Подумайте про всі харчові продукти, які ви можете отримати для цих калорій. Немає причин, щоб їсти щось, як Pecanbon, коли-небудь.
Карбонарна паста з куркою, сирним заводом, 2290 калорій.
Я все ще не розумію, як цей ресторан допускається до існування, в тому числі їх медіакре харчування, що дозволяє йому бути таким розрідженням. Я думаю, Чізкейк завод є ідеальним місцем, щоб покласти його в пеклі і катування гріхів.
Джерело: Thinkcatalog.com
Я вважаю, що корм P.F. Chang розроблений для виключної мети імітації китайської кухні та розподілу калорій.
Авокадо і яєчні рулети, Чізкейк завод, 963 калорій.
Ця закуска вражає переважно тим, що страва на основі овочів створила щось з більш калорійними, ніж середня не вегетативна страва.
Салат з курячого каштану (з соусом), T.G.I. П'ятниця, 1,360 калорій.
Доповнення смаженої курки в салат є гарною ідеєю, оскільки це важливо, щоб вона містить більше калорій, ніж більшість подвійних сироварних компаній. Це, ймовірно, робота Т.Г.І. П'ятниця.
Croissonic ранковий сендвіч, Sonic, 650 калорій.
Перш за все, я хотів би знати, якщо я єдина людина, яка святилася в думці про надходження яйце на хліб + сир + жир. Що, я думаю, що це не просто. А якщо ви збираєтеся зробити це, чому не замініть ковбасу шинкою і відразу ж полосніть себе 130 калорій? Чому ми завжди повинні щось, що не дуже корисно?
Брауні Blue Ribbon, Applebee, 1,290 калорій.
Ніщо не так добре, як легкий десерт, що містить 65% від щоденного споживання калорій.
Shake PB&C, Creamery Coldstone, 2010 калорій.
Здавалося б, що це майже неможливо уявити напій, що містить стільки калорій.
Bloomin цибулю, Outback Steakhouse, 1948 калорій.
Я хотів би сказати, що я ніколи не їсти його знову дав, як це шкідливо, але я, ймовірно, буде. Про нас
Біла шоколадна мока Venti, Starbucks, 620 калорій.
Для початку дня, ніж з ранковою кавою, яка містить більше калорій, цукру і жиру, ніж більшість продуктів, які ви споживаєте. Ми знаємо, що це шкідливе, і все ж ми безмежно розміщуємо в Instagram наші фотографії дійсно рідкого масла з Starbucks.
Салат Цезар з куркою (з соусом), Macaroni Grill, 870 калорій.
Ви готові видалити курячий салат «Цезар» з переліку «розумних і здорових продуктів» один раз і назавжди?
Курячий стейк з яйцями і ковбасою, IHOP, 1,850 калорій.
IHOP - це крихке місце. Ця страва і калорій вона містить, за визначенням, гельська суміш. Не варто їсти це, нехай тільки вранці. (Подивитися сендвіч в домашніх умовах.)
Sab Marinara з фрикадельками, Subway, 560 калорій.
Ця страва, ймовірно, скаже вам, і ви думаєте, що це блюдо насправді не так страшно, але ми повинні перетворити його на вміст натрію: 1,590 міліграми, які приблизно 70% від того, що ми повинні отримати в день.
Риба з смаженою картоплею, Чізкейк завод, 1920 калорій
Чізкейк завод з неймовірним монстром!
Повний Сьєрра індички, Panera Bread, 810 калорій.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тусканський гумус з лаваш, Каліфорнія Піца кухня, 970 калорій.
Зачекайте, немає! Не гумус! Будь-який, але гумус!
омат суп з базиліком Аврора, Cosi, 597 калорій.
Навіть якщо ви не замовляєте це нібито "здорове" блюдо з смаженим сиром, ви робите себе на користь (ви не будете насичені натрієм).
Pecanbon стандартний розмір, Cinnabon, 1080 калорій.
Я відчуваю, що найчесніше про Сіннабони, що вони не дуже добре. Подумайте про всі харчові продукти, які ви можете отримати для цих калорій. Немає причин, щоб їсти щось, як Pecanbon, коли-небудь.
Карбонарна паста з куркою, сирним заводом, 2290 калорій.
Я все ще не розумію, як цей ресторан допускається до існування, в тому числі їх медіакре харчування, що дозволяє йому бути таким розрідженням. Я думаю, Чізкейк завод є ідеальним місцем, щоб покласти його в пеклі і катування гріхів.
Джерело: Thinkcatalog.com