Це знамените шоу.

Йона Хілл, який пропонував знаменитому шоу «Суботний нічний живий» на НБК, зазначив, що він міг би грати в Роже, а також Кате Вінслет. Як доказ свого блискучого таланту Джон попросив Лео ще раз, щоб виконати класичну сцену з Титану, виступаючи в якості романтичної краси.

Оксамитовий актор і сценаристка Оскара, славляться своїми досягненнями і заробляючи 60000 зеленню, жартував, що Мартін Скрсес, при виборі претендента на роль в Вольфі вулиці, непевно, що Леонардо ДіКапіріо зможе працювати над цим проектом. "Ми потребуємо реального актора, як вам Джона, і Лева, хоча справжня зірка фільму, все ще навчається", - сказав він. Так що він виходить на Лев не навіть не повинен бути залученим...

р.

Лео приступив і почув його стипендії, що говорить нестримно його. Несподівано з'являється на сцені і неймовірно гасить до Івана, Лева запитала, "Я маю питання: "Що відбувається тут?"

Він сказав: "Джон, я знав, що буде відбуватися, якщо ви були номіновані." DiCaprio неодноразово попередив Джон, що він повинен бути хмелю і хмелю, не похмурий, як велика зірка в Голлівуді.

Хілл, заслухав свою другу пораду і визначив, щоб розгладити ситуацію, звернулися до нього слова Лева. Він запропонував грати в одну-одну сцену від відомого Титана.

Що відбулося? Не сумнівайтесь, зі своїми руками, збуджена Йона Хілл запитала: "Чи можу я літати, Джек?" "Of course Rose!" відповів Лео. І Йона був дійсно заспокійливим, його серце бджолиним чином, коли DiCaprio, з його сильні руки, підібрали його до музики з титану.

Йона Хілл СНЛ Монолог з Леонардо DiCaprio (Original 2014)