2014 рік Грамати

Вчора в Лос-Анжелесі, церемонія гравіювання зібрав найяскравіших представників сучасного шоу-бізнесу. Деякі з них прийшли до заходу, щоб зробити будинок затишним золотом статуеткою, а решта підтримати своїх колег і шикарно виконувати в нових дизайнерських нарядах. Назви переможців, які ви знайдете тут, і для тих, хто не байдужий до моди і всіх його проявів, я пропоную найбільш повний огляд моди з червоного килима.

2014 рік Грамати

Beyoncé завжди грає великий - якщо це пісня, то захоплюючи душу, якщо це плаття, то борючись жорсткий. Так що в цей час королеви сцени не стали п'ятдесяти і вийшли на червоному килимі в ефектну сукню Michael Costello. Наряд виглядає дуже відвертим і ще більше, тому його не можна назвати стриманим - тіло співачки, що сяючого через тонку білу мереживу і відкриту спину, припускають найсвятіші думки.

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

В рамках заходу був Келлі Осборн. Дочка великого і страшного Оззі презентувала на червоному килимі такий гармонійний образ, який можна було просто незрівняти очі. Сукня з ефектною клаптявою на підлозі від Badgley Mischka sat on it as заповнена, а кришталево-декоровані епаулети вдало поєднуються з яскравим макіяжом, відтінком волосся і оригінальними ювелірними прикрасами.

2014 рік Грамати , Україна

2014 рік Грамати

41339

На червоній ковроліні Alicia Keys було продемонстровано вбрання багатого кобальтового відтінку. Пошитий броньований модний будиночок, повністю вирівняно його витрати - стиль і відтінок наряду дуже прикрашений співакою. Шиколь, звичайно, може бути меншим, але для зовнішня церемонія граматики – справа.

2014 рік Грамати Р

2014 рік Грамати

Ще один дуже успішний спосіб радості нас Наталя Бедінгфілд. Вечірній туалет теплого персикового кольору був майстерно стильний з великими золоті ювелірні вироби з бірюзовим, кристалом зчеплення і освіжаючим м'яким рожевим помадом. Комбінація відтінків, звичайно, стала родзинкою цього образу, хоча не варто зі знижкою ефектний стиль наряду - елегантна кришка виглядає дуже цікаво.

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

Любитель провокативних відкритих нарядів Iggy Azalea цей раз був надзвичайно стриманий і ніжний. Аніматор ставиться на витончену білу сукню з ніжним оздобленням від Elie Saab, яка перетворилася в справжній ангел на один вечір. Реінкарнація досягла успіху!

2014 рік Грамати

"Мій сукню музичний - за найбільш музичну ніч року", - сказала Катя Перрі. Незважаючи на те, що путерська сукня Valentino потрапила до співачки безпосередньо з Парижа, вона, здається, була створена спеціально для неї - гламурно, але в той же час трохи кітчових зображень, доповнених почуттям гумору, завжди вдалося Katie 100%. На мій погляд, це один з найбільш гармонійних і цікавих луків церемонії - наряд і його власник складають єдине ціле.

2014 рік Грамати р.

6575622 Габаритний зображення

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

Для більш скромних нарядів, таких як Sarah Hyland. Зірка «Американська родина» не вдягала до пилу і зробила вибір на користь монохромного міні-сумка Emilio Pucci. Грайливі луки на плечах і кінному завершенні компенсують стриману колірну гамму наряду і одночасно дуже освіжають образ. Так що наряд не виглядав занадто немовлята, Сара доповнив образ з червоною помади, сексуальні сандалі і незвичайні ювелірні вироби.

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

Модель Кріссі Тейген з'явився на червоному килимі як супутника чоловіка John Legend. У той час як співачка зносила елегантний Gucci tuxedo, його красива дружина сліпила інших з блискучим вечірнім туалетом від Johanna Johnson. Я думаю, що Кріссі було компліментовано більше, ніж один раз для свого гламурного і сексуального наряду, і модні критики непристойно занурили її "сірий русалка".

481368

2014 рік Грамати

2014 рік Грамати

Не загублений протягом багатьох років її hooligan ентузіазм Cindy Lauper прийшов на вечірку в ансамбль брюнетів від Олександра Маккорона. Незважаючи на погані прогнози, вбрання Cindy виглядає дуже ефектно і красиво, але це не суперечить екстравагантному стилю співачки. Звичайно, я б зробив деякі налаштування до цього образу, але я не буду – для Grammys це наряд ідеально підходить.

2014 рік Грамати

Модний Anna Kendrick цей раз вирушив все-в, носіння супер сексуальної сукні від Azzaro. Я люблю все в цьому образі - і еротичний декольте на грудях, прикрашений дорогоцінними каменями, а ніжний бліда лавандовий відтінок, а шикарні загострені туфлі з сріблястої шкіри змії - вони дають образу свого роду рокерської ноти.

до 1 2 3 4 5+

2014 рік Грамати

Безперервно бути ...