2014 рік Грамати

Вчора в Лос-Анжелесі, церемонія гравіювання зібрав найяскравіших представників сучасного шоу-бізнесу. Деякі з них прийшли до заходу, щоб зробити будинок затишним золотом статуеткою, а решта підтримати своїх колег і шикарно виконувати в нових дизайнерських нарядах. Назви переможців, які ви знайдете тут, і для тих, хто не байдужий до моди і всіх його проявів, я пропоную найбільш повний огляд моди з червоного килима.

Beyoncé завжди грає великий - якщо це пісня, то захоплюючи душу, якщо це плаття, то борючись жорсткий. Так що в цей час королеви сцени не стали п'ятдесяти і вийшли на червоному килимі в ефектну сукню Michael Costello. Наряд виглядає дуже відвертим і ще більше, тому його не можна назвати стриманим - тіло співачки, що сяючого через тонку білу мереживу і відкриту спину, припускають найсвятіші думки.

В рамках заходу був Келлі Осборн. Дочка великого і страшного Оззі презентувала на червоному килимі такий гармонійний образ, який можна було просто незрівняти очі. Сукня з ефектною клаптявою на підлозі від Badgley Mischka sat on it as заповнена, а кришталево-декоровані епаулети вдало поєднуються з яскравим макіяжом, відтінком волосся і оригінальними ювелірними прикрасами.

, Україна

41339

На червоній ковроліні Alicia Keys було продемонстровано вбрання багатого кобальтового відтінку. Пошитий броньований модний будиночок, повністю вирівняно його витрати - стиль і відтінок наряду дуже прикрашений співакою. Шиколь, звичайно, може бути меншим, але для зовнішня церемонія граматики – справа.

Р

Ще один дуже успішний спосіб радості нас Наталя Бедінгфілд. Вечірній туалет теплого персикового кольору був майстерно стильний з великими золоті ювелірні вироби з бірюзовим, кристалом зчеплення і освіжаючим м'яким рожевим помадом. Комбінація відтінків, звичайно, стала родзинкою цього образу, хоча не варто зі знижкою ефектний стиль наряду - елегантна кришка виглядає дуже цікаво.

Любитель провокативних відкритих нарядів Iggy Azalea цей раз був надзвичайно стриманий і ніжний. Аніматор ставиться на витончену білу сукню з ніжним оздобленням від Elie Saab, яка перетворилася в справжній ангел на один вечір. Реінкарнація досягла успіху!

"Мій сукню музичний - за найбільш музичну ніч року", - сказала Катя Перрі. Незважаючи на те, що путерська сукня Valentino потрапила до співачки безпосередньо з Парижа, вона, здається, була створена спеціально для неї - гламурно, але в той же час трохи кітчових зображень, доповнених почуттям гумору, завжди вдалося Katie 100%. На мій погляд, це один з найбільш гармонійних і цікавих луків церемонії - наряд і його власник складають єдине ціле.

р.

6575622 Габаритний зображення

Для більш скромних нарядів, таких як Sarah Hyland. Зірка «Американська родина» не вдягала до пилу і зробила вибір на користь монохромного міні-сумка Emilio Pucci. Грайливі луки на плечах і кінному завершенні компенсують стриману колірну гамму наряду і одночасно дуже освіжають образ. Так що наряд не виглядав занадто немовлята, Сара доповнив образ з червоною помади, сексуальні сандалі і незвичайні ювелірні вироби.

Модель Кріссі Тейген з'явився на червоному килимі як супутника чоловіка John Legend. У той час як співачка зносила елегантний Gucci tuxedo, його красива дружина сліпила інших з блискучим вечірнім туалетом від Johanna Johnson. Я думаю, що Кріссі було компліментовано більше, ніж один раз для свого гламурного і сексуального наряду, і модні критики непристойно занурили її "сірий русалка".

481368

Не загублений протягом багатьох років її hooligan ентузіазм Cindy Lauper прийшов на вечірку в ансамбль брюнетів від Олександра Маккорона. Незважаючи на погані прогнози, вбрання Cindy виглядає дуже ефектно і красиво, але це не суперечить екстравагантному стилю співачки. Звичайно, я б зробив деякі налаштування до цього образу, але я не буду – для Grammys це наряд ідеально підходить.

Модний Anna Kendrick цей раз вирушив все-в, носіння супер сексуальної сукні від Azzaro. Я люблю все в цьому образі - і еротичний декольте на грудях, прикрашений дорогоцінними каменями, а ніжний бліда лавандовий відтінок, а шикарні загострені туфлі з сріблястої шкіри змії - вони дають образу свого роду рокерської ноти.

до 1 2 3 4 5+

Безперервно бути ...