Сандра Буллок

Сандра Буллок, в недавньому інтерв'ю, приділено дану уяву, доброту і натхнення режисера Альфонсо Куарона. Вона розповіла про те, що жарт відіграла режисерка «Гравності» з нею, використовуючи її трирічний син Луї на множині.

Булок також жартував з пресом, кажучи, що тепер її син Людям може знадобитися багато років лікування, після того як він побачив свою матір на комплекті в костюмі астроната, зафіксований в кабінці космічних станцій, які підвішені для імітації нестачі ваги.

"Моя дитина вирішила, що я плавився в повітрі в жахливому костюмі!" - сказав Булок.

На комплекті акторка на багато годин поспіль була в об'ємному костюмі астроната, зафіксована в тісній кабіні. На її навушникі вона почула Альфонсо, щоб допомогти їй відпочити після напруженої сцени.

р.

«Альфансо контролює вас не тільки як актор, але і як людина, – каже Буллок, «Він завжди знав, коли я бігу з енергії, тому я терміново потрібно взяти перерви на чашку кави латте». Але я нагадав йому, що я підвішена в повітрі, і я не можу вийти з коробки, тому латте не буде гарною ідеєю. ?

А замість застигання Сандри з напоєм, Cuaron приніс їй молодий син до вікна.

Наступне я бачив обличчя мого дорогого хлопчика в невеликому віконному вікні. Його обличчя було спотворено гранатометом жаху від дивного погляду матері, прив'язаного в жахливий автомобіль, в наряді, який нагадує зефір.

Тепер актриса пам'ятає його jokingly, але в той момент вона була серйозною, якщо Луїс був занадто страшним.

«But Alfonso бажав кращих. Він захотів нас захопити, сказав він.

Нагадаємо, що в 2010 році Sandra Bullock прийнята Luis Bardot, після розлучення з Jesse James повна опера над дитиною.

, Україна

Плівка Куарона «Gravity» з Sandra Bullock і George Clooney в свинцевих ролях за версією журналу «Empire» і «Time» вважається кращим фільмом 2013 року. Астронаут Райан Кам’янка.