Britney Spears в журналі Vegas: Материнство і шоу Терапія для серфів

р.

Britney Spears готується до другого року виконання в Лас-Вегасі на розважальному комплексі «Планета Голлівуд», який починається на наступний тиждень. У лютому випуск Vegas Britney дав інтерв'ю і знімав фотосесію для чохла в Футуристичному корсеті.

Britney розповів про те, що вона любить бути мамою до двох синів Sean Preston і Jaden James і, природно, про її Вегасі шоу "Піце Ме." Вплив цього контракту буде відчуватися співателем на ще два роки. Britney виглядає абсолютно приголомшливо на кришку журналу, і дуже милий в чорно-білих фотографіях з фотосесії.

Britney Spears тепер називається найбільшою зіркою світу. Але коли мова йде про своїх двох синів, співак наполягає їй «мамама в кожному сенсі».

"Коли я став мамою, я став її назавжди", - сказав Спірс, 32. Я завжди хвилювався про те, що ми повинні зробити, і що ми не робимо. ?

Britney і сини: Sean 8, Jaden 7

З Кевін Федерлін, батько її дітей, Списи одружилися з 2004 по 2007 рік.

У Лас-Вегасі є можливість жити нормальним життям.

50 показує рік, що вона повинна дати в Вегасі тихіше, ніж світові тури.

"Я думаю, що я можу жити нормальним життям з дітьми", - сказала вона. Коли я повернувся в L.A. після шоу, і я буду в Лас-Вегасі протягом тижня.

У інтерв'ю співак розповів про те, як проходить її нормальний день: вона відправляє синам до школи, потім п'ять годин репетиції, підбирає дітей з школи, а потім вони йдуть додому і варять вечерю. Зірка - це захоплюючий графік, але результат варто.

Багато хто вирішить, що два роки піти на сцені «на нічний зсув» рано чи пізно зашкодить нервову систему. Britney - сказав він дав їй можливість відпочити.

«Коли я на сцені, мені подобається терапія. Я набуває іншої людини. Це мій спосіб отримання від контролю і задоволення. ?

У серці це все, хочу мати великий танець. Я хочу мати великий вокал. І я хочу, щоб бути чарівним. ?

Показ, що прем'єра в грудні, нехай Britney розповідає про світ, що вона найкраща.