1350
Просто в разі.
Джокс - жарти, кіно - фільми, і "ніч на дощовий день" Ну, як суниця. У нас є світовий захід насіння. Розташований на норвезькому острові Spitsbergen, обладнаному - Бог заборонив будь-яку пам'ять. Це тунель ріжеться на скелю, заглиблюється в скелю на сто двадцять метрів і засвоюється сто і тридцять метрів над рівнем моря. Природно, є інші примочки для зберігання цього рівня - замки, вибухобезпечні двері і так далі. Звичайно, так як насіння зберігаються тут, це ферма оснащена холодильними агрегатами. Плюс, природний холодильник переморожений, який навіть при відмові обладнання не дозволить збільшити температуру, ніж пару градусів протягом трьох тижнів. Температура при зберіганні низька (-18C), кисневий доступ до насіння обмежена (вони розміщуються в чотиришарових герметичних пакетах), тому ступінь збереження досить високий.
І норвежці збудували цей льох. І це коштує лише дев'ять мільйонів доларів. Я думаю, що якщо ми будували цю красу тут, ми можемо сміливо розмножуватися на десять. для меншої кількості і не займе.
У разі виникнення будь-якої контингенції Ноя Арк не схожий. Астероїд збирається ебать вгору. Або люди вирішили взяти участь в щось ядерне. Або потепління прийде і наповнить чоловіка. Для відпочинку, будь ласка. Приходьте, візьміть, регенеруйте. Загадка, в принципі, має відсік для кожної країни. Але якщо Бог заборонений, ви все ще повинні скористатися послугами цього банку, я думаю, що це не буде до еремоній.
Р
Вхід