Topic Title

Дійсність зірка і соціаліт Куртні Кардашян вирішив сказати, що до будинку в Калабасі, що вона купила за $5.8 млн. Скільки тепер буде коштувати казковий будинок, який зазнав значних змін під керівництвом Кардашян, не відомо. Але перед тим, як вона продає, давайте зануритися в світ дизайнерської резиденції Куртні Кардашян.

Незважаючи на те, що Courtney є найбільш відомим для своєї соціальної та комерційної діяльності, вона не дивиться на світ дизайну. Вона неодноразово здивує своєю спритністю і високим естетичним світом у створенні інтер'єрів. Новий проект від Кардашян виконаний в чорному і білому кольорі з яскравими плямами, які створюють підлімовий настрій. Цей будинок дійсно гідний зірок.

Вітальня з каміном

І Скотт Дік і Courtney назвали свого дому, які жив у своїх двох дітей, як "Аліса в Чудоленді зустрічає Beatles." Покриває площу майже 100 соток землі. На території «малої» садиби є тенісний корт, літня зона барбекю, крита тераса з підігрівом підлоги, альтанка, дитячий майданчик, сад або двоповерховий будинок.

Музичний зал

У гламурному чорно-білому мисливському ложі: 4 спальні, 4 санвузли, величезна двоповерхова вітальня, бібліотека з каміном, музична кімната, сауна, спа-ванна та інші «займи».

Вітальня з каміном

Габаритний зображення

Коли ми вперше придбали будинок і я почала його проектування, я сказав: - Я хочу, щоб всі стіни були білими. Але я думав, що це занадто легко. Тоді я сказав: "Я занадто молодий, і це мій перший будинок, так що я хочу будинок, щоб дати вам задоволення тут." Деякі ідеї прийшли з дизайнерів. Вони допомогли вибрати настінні фініши, квіти і фактури. Для мене це дійсно сміливий стрибок на вищому рівні дизайну! ?

Полулюкс

Кардашян приймав, що робота над інтер'єром і оформленням стала практично обсесією для неї. За словами Courtney, разом з чоловіком, вони вперше намагалися створити будинок, який зрозумілий для дітей. Але як для житла для дітей, пріоритет для батьків є достатнім простір для життя і гри. Так Courtney і Скотт вирішили переїхати в більший будинок, продаючи це.

Дитячий

«Наша сім'я набагато більше, ніж коли ми придбали цей будинок. Я хотів би мати новий будинок, щоб мати гостьову спальню і більше місця в дворі для дитячих ігор. Я хочу, щоб наступний досвід дизайну був абсолютно новим, Судні сказав.

Патіо, сходи, передпокій

р.

Скотт Дік

Спальня Master's

Кухня