На Януковичному режимі через очі транспортного та енергетичного сектору

БенЛандр

Я зроблю бронювання заздалегідь, я не пишу заради слави, але так, щоб люди розуміли трохи, що відбувається в нашій країні через очі людей середнього класу, які, в силу своєї спеціальності, постійно працюють по всьому світу.
Проксимус
Ранній період правління Януковича зробив навіть ті скептики, які розповіли про неперевершений розпад державного подряпина у своїх головах. бетоноекономічне відновлення, яке припинило під верховенством помаранчевих речовин і закінчився кризовою кризою через нездатність Ющенко бути президентом, коротко розпочато. Прем'єр-міністр Азаров, в спеку радісних подій, пообіцяв подорожувати з людьми Києва «як всім іншим», без миготливих і затримок людей, а Круковський клан, відомий в Одесі та за кордоном, контролінгу портів регіону та боротьби за Юлію Тимошенко, отримав у мозку. Зокрема, 29-річному Юрію Круку особисто відправили на «робку» на місці, прибувши в Києві дарувати подарунки синьому і білому, і стали відомим в порту для нерізноманіття миль з кілометрів (на морі все вимірюється в наутичній милі: 1852 метрів), що призвело до пишних інцидентів у виконанні своїх замовлень.
Азаров тривав два місяці.
Янукович зберіг у межах смертності до тих пір, поки він отримав парламентську більшість. З тих пір, коли одномісна країна має сливу, щоб повною мірою.
Прибуваючи від відпочинку в благословенній Чорногорії, я вже радий старту приголомшливої безправності: абсолютно все було вичавлено: від мережі супермаркетів до середніх бізнес-оставок. Непристойно такі українці (під помаранчевим, малим і середнім підприємством були словінгово ненависті, намагаючись зрозуміти вже на великому рівні), спочатку вони дивилися, потім вони почали перестаратися.
- Ви можете уявити - мій хороший друг, вугільний трейдер не може пересуватися його зануренням. - У Остаповичі з'явилися істоти. (Остапович був власником досить відомого роздрібного ланцюга бізнесу – імена були змінені.) У деяких кримінальних проваджень з'явилася потреба 50 відсотків. Остапович пішов прямо на "Папа". Після бесіди люди прийшли і сказали: так як ви скаржалися, беремо 90%, живемо на іншому місці.
До 2012 року така картина була поширена не тільки в роздрібній торгівлі, але і в транспортному бізнесі. В Україні дуже мало флоту, незважаючи на всі зусилля Укррічфлоту та Нібулону, але нездатні компанії, які приймають на чартерних кораблях не менше 30 тис. тонн, в Одесі можна назвати десять штук. Так непристойна і непереборна до бандитів, всі вони вийшли в глибоку підпілля, так як вона виявилася, не в ваговій. Не так давно пан Курляд, який володіє відомою компанією Укрфері, придбав новий дорогий пором з вболівальником і дав інтерв'ю в журналі Порти України. Вони прийшли до нього точно через тиждень: мільйон місяця, або два пороми були потрібні Олександра Януковича.
Олександр Янукович або, як він називається око, Саша-дентист відрізнявся від того, що саме один рік показав зростання свого бізнесу на 7500% (і це не жарт). Сім'я Януковича почала зміцнювати свою позицію.
У 2012 році в Україні з’явилися три клани: Ахметов, Коломойський та Сім’я з антурою (27-річний ювілейний олігарх Курченко, Фірташ та ін.).
І це було в 2012 році, що спільні люди, дивлячись на нові податкові списки, усвідомили, що їхня ставка була. У сім'ї необхідно зміцнити свою позицію – нове покоління, молоді олігархи активно розширилися і почали підніматися на територію своїх конкурентів, але вони були дуже короткими за гроші.
Я мав взяти на себе абсолютно неспортсменну поведінку: судді. Судді змінилися. Брібері та без тренування. Будь-який кримінальний орган і / або депутат може легко змінити суддю. Все ебать населення було намагатися сперечатися. Ніяких аваїлів. Якщо раніше все може бути вирішене через суди (як зробив групу TIS, яка була майже другим портом біля Южного і вважається найбільш потужним в Україні або Асоціації агентів або вантажних експедирів), то вже нереально виграти позови від державних компаній.
У зв’язку з тим, як у разі виникнення проблемних звітів про будівництво нових замків та особняків у захищених землях почали привертати небажану увагу людей.
Система, встановлена протягом багатьох років, погрожувала розпадати вночі.