Белаза 75138

Навантажувачі БелАЗ-7513 з вантажопідйомністю 130 тонн призначені для перевезення пересувних і корисних копалин у відкритому гірничодобувному виробництві, а також грунту в будівництві. Для роботи на спеціально обладнаних дорогах з найвищим поздовжнім схилом 6 - 8%.
Вибровози призначені для роботи при температурі навколишнього середовища від мінус 50 до 40 ° С, відносна вологість повітря до 80% при температурі 20 ° С, повітряний пил до 0,6 г / м3, швидкості вітру до 20 м / с і в зонах, розташованих на висоті до 2000 м над рівнем моря з відповідною зміною тягової і динамічної якості. Для підвищення продуктивності вантажних автомобілів рекомендується виконувати їх у поєднанні з екскаваторами потужністю відро до 12.5 м3.
Вибровоз-вуглеводний варіант 75138 призначений для перевезення вугільних та інших сипучих вантажів з низькою специфічною щільністю. Він відрізняється від базових вантажівок на платформі, яка має велику ємність.

р.

Початок тестової збірки серця відвантажувальної машини - двигун Cummins KTA50-C. 16 циліндрів, 2 турбіни, 1620 "горзи", 6292 Нм крутного моменту. І все це стосується приводу електрогенератора.
У папці двигун ковтнув трохи більше, ніж лист A4. Ось що я отримав.

р.

доб.

р.

р.

123456Наступний

З двигуном так далеко, всі запасні частини з посмішки. Все, що я разом.

9306239, кв.м.

Я почав збір кадрів (нині я почав явитися на масштабі посмішки я зробив). Каркасні рамки з реберами.

Р

Хай. Я перемкнувся до білого паперу. Я побудував каркас двигуна і генератор.

61191920

, Україна

Повільно, я роблю прогрес в збірці. Розпочався передній промінь. Колеса поворотна і поворотна.

Починав крутити колеса.

Я вирішив взяти поломку з коліс. Додано радіатор.

Переключений в салон ...

3610Р. 4200Р.

170511

286550.

клеєний

р.

Портфоліо

р.

, Україна

р.

Я кладу раму на осі.

Р

Невеликий відрізок - додаючи повільно сантехнічне обладнання. Вентильовані резистори та пневматичні циліндри готові.

р.

Я шланг і трубопровідник.

Р

Спробувати на тілі

р.

Р

р.

Джерело: onlypaper.ru