Кращі жіночі зображення

Пам'ятайте, що чарівний ексцентричний мільйонер Osgood Fielding III комедії «Тільки дівчата в джазі», який закохався в Jerry, героя Джека Лемсона, розкопаний як Daphne contrabassist? Коли Daphne-Jerry домовляється мільйонера в кінці фільму, яка вона є людиною, Osgood реагує просто і блискучо: «Все має свої недоліки!» Дійсно, не всі отримують шанс на народження жінки, але деякі актори щасливі - вони можуть випробувати всі шармії жіночого щастя, граючи героїні в кіно. Я вирішив продовжити тему і вводити вас іншим акторам, які пощастилися з жіночими ролями.

І з тих пір я почав з котирування з комедії «Тільки дівчата в джазі», перш за все, я хотів би пам'ятати геніальні музиканти, які виступали Тоні Куртисом і Джеком Лемсоном, в яких свої герої повинні змінити одяг, щоб приховати від мафії.

Від Івана Трапеля стала чарівною матір’ю головного персонажа в музичній комедії «Герспрей» (2007).

Якщо вони не виявилися, Травелі зліва.

Ми змогли побачити Курт Руссел в спідниці. У сюжеті героїня Курта одягаються в жіночій сукні, щоб вийти на бандитів.

Я думаю, Курт виглядає дуже крутіше, ніж Тері Хатчер. Особливо його стегно, вкрите в щіпках в сітку.

На виставці Bosom Buddies Tom Hanks не тільки зустрілися з дружиною Rita Wilson, але й змогли спробувати на жіночому одязі разом з колегою Peter Scolari.

Р

Незважаючи на те, що Sean Bean відомий як актор, персонажі якого постійно загиблі в кіно, він зумів відтворити некваліфікований трансвестит в британському міні-серії. Настоюється. Для цієї ролі моря навіть отримала Емми минулого року. (1.80)

Шен Пенн в трагікомедії італійського режисера Паоло Соррентіно грали не зовсім жіночу роль. Але за бойовою забарвленням свого героя - старіння рокера, можна уявити, яку леді вийде з нього.

Руперта Еверетта в англійській комедії «Однокласники» відіграла відразу декілька ролей, включаючи жіночі.

Кентін Крисп в адаптації роману однойменного Вірджинія Вовф зумів грати Саму Єлизавету.

р.

Charlie Chaplin також вписується в каблуки і жіноча сукня в короткому кіно День бізнесу.

Закон Юди також не втрачила роль транссексуалу в ралі (2009). Критика описала свою продуктивність як дуже переконлива.

У «Фрі і Лорі Шоу» і «Жівени і воєстер» більше одного разу відіграли жіночі ролі і Стівен Фрі

і Хуг Лорі.

Тилер Перрі в 2013 році комедії «Меді Різдво» відіграли головний характер. Алас, його робота не надихнула глядача, в результаті він був номінований на «Золоті Малини – 2014».