10 років

Після 12 років слов'яни, Любіта Нейонг'о прокинулася знаменита. Тепер вона затребувана: актриса дає інтерв'ю, пагони для глянцевих журналів, робить грандіозні плани на майбутнє. І тепер ми знаємо все про Lupita. Або практично все.

1,1 км Любіта виросла в Кенію, хоча вона народилася в Мексиці. Актриса залишила Мехіко з батьками, коли вона була тільки роком, але повернулася до неї у віці 16 років. У Мексиці, яка Lupita вивчала іспанську мову і отримала перші кроки у своїй кар’єрі.

2. Лупіта є однією з чотирьох музеїв нової рекламної кампанії Miu Miu. Разом з нею, El Fanning, Elizabeth Olsen і Bella Heathcote взяли участь у весняно-літній колекції.

3. У Lupita – незалежний директор. У 2009 році стала сценаристом, режисером та продюсером документального фільму про проблеми альбінізму в Кенії. Про життя восьми кенканів, які через брак темної пігментації, стали знахідками в суспільстві.

4. Любіта стала головним претендентом на статуетку Оскара цього року. Критика прогнозує свою перемогу в номінації «Кращий підтримуючий актрис» за свою роботу в фільмі «12 років раба».

5. Умань Як рольова модель Лопіта вибрала образ актора Кеопі Goldberg.

"Я шукаю, як Кеопі. Ми маємо однакове волосся, і ми обидва чорні. Вирощування, я не мав достатньо прикладів на телебаченні, оскільки Кенія переважно американська, не локальна.

6. Лупіта вивчала драматичне мистецтво в Яльському університеті.

199.00 Р

7. Про нас Сім'я Лопита відома. Батько Ніонга є дуже відомим політиком Кенії, і її співусин Ішіда Нионга Мадісон займається PR і рекламодавцем для провідного кенійський мобільний оператор і знаходиться в Топ-20 найуспішніших жінок Африки, відповідно до Forbes.

8. Лопіта - шанувальник Майкла Джексона. Актор припускає, що король поп-музики був основним джерелом натхнення як дитини.

9. Навігація Улюблена плівка Lupita - це картина чорного жіночого режисера Casey Lemmons «Схованка Єви».

Габаритний зображення

10. Уже на початку березня ми побачимо Lupita в новому фільмі французького режисера Хаом Коле-Серра Маршала. У цьому трилері компанія Nyong'o складається з Liam Neeson, Julianne Moore і Michelle Dockery.

0 товар(ов) - 0.00 р.